Job Description

Vill du vara en del av ett spännande, växande och globalt bolag som i år utsetts till Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare? Hos oss på Sigma Technology får du stora möjligheter att utvecklas både på ett professionellt och personlig plan tillsammans med fantastiska kollegor. Vi hjälper våra kunder, som bland annat finns inom fordonsindustrin, telekommunikation och försvarsindustrin, att utvecklas och ligga i teknikens framkant. Vi är just nu i en tillväxtfas som innebär att vi startar upp något helt nytt och söker en embedded utvecklare för omgående tillsättning, så ta chansen att bli en av oss och hjälp oss forma framtidens utvecklingsavdelning.

Tjänsten söks till Norrköping och Linköping.

Huvuduppgifter kommer vara att utveckla mjukvara riktat mot inbyggda system, du kommer få möjligheten till att både utveckla mot embedded linux och mer hårdvarunära applikationer. Du kommer att vara med att skapa krav till projekt och se till så att de implementeras korrekt. Som pionjär i vår nya satsning så kommer du vara med att forma framtidens utvecklingsprocesser, vara med att forma vår metodik och uppdrag.

I rollen som embedded utvecklare så kommer du att få chansen till uppdrag med placering hos kund och även projekt som bedrivs från kontoret.

Du kommer få;

Få Möjligheten till att sätta din prägel på utvecklingen och processerna.

 • Arbeta med varierande utvecklingsuppgifter inom embedded.
 • Arbeta i stora projekt såväl som korta arbetsuppgifter.

Basic Qualifications

Du har tidigare erfarenhet av embedded utveckling

o SCRUM

o GIT

o C

o C++

o Debugging

 • Du kan kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift
 • Du har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker.

Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av följande men ej ett krav:

 • C#
 • Python
 • Java
 • Javascript

Preferred additional skills, personal traits, experience

För att trivas i rollen som embedded utvecklare bör du ha lätt för att samarbeta och få kontakt med andra människor. Du är ordningsam, arbetar strukturerat och är innovativ. Ett logiskt, analytiskt och lösningsfokuserat tänkande är också mycket viktigt. För dig är det självklart att ett kvalitetstänk genomsyrar allt ditt arbete. Du behöver även kunna arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar.

We offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se

Contact

För mer information kontakta

Daniel Gustafsson,
+46 706012347
daniel.gustafsson@sigmatechnology.se

 • Position

  Embedded utvecklare
 • Position Area

  Software development embedded systems, System development
 • Company

  Sigma Technology Systems
 • Publication date

  01 February 2021
 • Expired Date

  31 May 2021

Open Positions

Country