Rekryterare/Researcher till Sigma Technology – Vikariat 1 år

  • GöTEBORG - Sweden
  • Other Areas

Sigma Technology Development har en stark position på Göteborgsmarknaden och är ett lönsamt konsultbolag under kraftig tillväxt. Vår inriktning är framför allt elektronik och mjukvaruutveckling för inbyggda system och vi har ett brett nätverk av utvecklingsintensiva och innovativa kunder inom fordons- och telekomindustrin. Med andra ord befinner vi oss mitt i smeten i en glödhet bransch!

Just nu finns en fantastisk möjlighet att under ett års tid vara med på vår resa och fortsätta arbetet med att bygga vårt lag, då nuvarande rekryteringsansvarig ska gå på mammaledighet.

Vi erbjuder dig ett vikariat med fokus på search, dvs att identifiera och attrahera potentiella kandidater genom att proaktivt kontakta och bygga relation med intressanta personer och utifrån telefonintervjuer genomföra ett första urval. Vidare kommer du att koordinera och ansvara för hela rekryteringsprocessen från annonsering till referenstagning i nära samarbete med våra avdelningschefer. Du blir del av ett team med härliga människor som tror på, lyfter och inspirerar varandra, och som arbetar för att verkligen göra skillnad. Vårt huvudkontor ligger på Lindholmspiren. Välkommen!

Basic qualifications

Du är en självständig person som är nyfiken på rekrytering och konsultbranschen. Du har ett högt driv och har lätt för att ta egna initiativ och komma med idéer. Du trivs med att prata med nya människor och knyta kontakter och har inga problem med att tala och skriva på engelska i en mångkulturell miljö. Du tycker det är roligt att arbeta både administrativt och utåtriktat. För att vara kvalificerad har du minst 1 års arbetslivserfarenhet från hela eller delar av rekryteringsprocessen, helst inom IT/Ingenjörsområdet.

Additional skills

We Offer

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och för rätt person kan tjänstens omfattning diskuteras. Vikariatet börjar 18 juni 2018 och sträcker sig till 1 september 2019. Vi ser fram emot din ansökan – intervjuer sker löpande.

Contact

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Sara Elliot på sara.elliot@sigmatechnology.se tel. 0706 – 94 61 26.

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media