Komponentägare till fordonsbranschen

  • GöTEBORG - Sweden
  • Embedded Development

Som komponentägare ansvarar du för utveckling och modifiering av en elektrisk komponent. I rollen ingår allt från kravinsamling, ansvar för komponentens tekniska specifikationer, driva ändringar gentemot leverantörer samt teknisk administration. Det är en koordinerande roll och du har ett nära samarbete med leverantörer, systemingenjörer och projektledare.

Du kommer genom denna roll att få ett brett nätverk, en övergripande bild över tekniken i ett projekt samt vara en del i utvecklingen av framtidens fordon i en internationell miljö.

Hos oss på Sigma Technology Systems ges du möjligheten att utvecklas genom varierande uppdrag och erfarenhetsutbyte med dina kollegor. På Sigma är det viktigt att trivas, vi har därför många konsultaktiviteter – gemensamma frukostar/luncher och olika team-aktiviteter för att lära känna och ha roligt tillsammans med sina kollegor!

Basic qualifications

– Högskole- eller civilingenjör inom data, elektro eller mekatronik
– Erfarenhet från fordonsindustrin
– Förmåga att bygga relationer
– Goda kunskaper i svenska och engelska
– Körkort B

Additional skills

Som person är du tekniskt intresserad, problemlösande och har en social talang. Då rollen både är koordinerande och administrativ bör vara kommunikativ samt ha förmågan att strukturera ditt arbete. Stor vikt lägg vid dina personliga egenskaper.

We Offer

Sigma Technology röstades fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och Sveriges största företag inom försvar, säkerhet/flyg och telekom.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång.

Contact

För mer information om tjänsten kontakta:

Sandra Svensson
Rekryteringsansvarig
sandra.svensson@sigmatechnology.se

För att söka tjänsten registrerar du dig på http://profiler.sigmatechnology.se eller skickar din ansökan till sandra.svensson@sigmatechnology.se

Välkommen med din ansökan!

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media