Continuous Integration Engineer

  • GöTEBORG - Sweden
  • Testing & Quality Assurance

Sigma Technology Development söker erfarna ingenjörer med specialistkunskap inom testautomatisering och continuous integration.

Hos oss erbjuds du en utvecklingsinriktad, stöttande och informell kultur som tar till vara på styrkorna i en erfaren och multikulturell organisation. Vår drivkraft är att bidra till kontinuerlig utveckling för våra konsulter och kunder, för det är genom ständig utveckling vi medverkar till en bättre morgondag.

I över 20 år har vi arbetat med elektronik och mjukvara inom inbyggda system i några av världens mest utmanande produkter. Tillsammans med våra kunder, arbetar vi i teknikens framkant, och utvecklar nya och bättre lösningar. Sigma Technology är en del av Sigma, en global företagsgrupp med 3600 anställda i 11 länder.

Basic qualifications

Förutom relevant arbetslivserfarenhet inom CI och testautomatisering förväntar vi oss att du motiveras av att arbeta i ett tryggt och högpresterande konsultbolag med viljan att utvecklas och göra sitt allra bästa, samtidigt som man har roligt tillsammans. Du har ett stort teknikintresse och lockas av möjligheten att kunna påverka och utmana dig själv hos olika teknikledande bolag inom fordons- och telekombranschen. Som person är du positiv, resultatorienterad och en sann lagspelare.

Additional skills

We Offer

• En organisation där du och din utveckling är i fokus
• Ett stabilt och framgångsrikt konsultbolag under tillväxt
• Stark lokal förankring
• Motiverande och social företagskultur
• Utmanande uppdrag

Contact

Välkommen till vårt team!
Har du frågor, kontakta sara.elliot@sigmatechnology.se eller +46 706 946126.

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media