Business Analyst (BA)

  • GöTEBORG - Sweden
  • Software Design

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du brinner för att konkretisera och dokumentera de krav och ideer andra har på olika tekniska system. Du är strukturerad, du gillar att tänka och agera i processer samt har förmågan att stimulera och entusiasmera andra. Att jobba agilt och dynamiskt är viktigt för dig och att alltid leverera med god kvalitet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har hög social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.

Basic qualifications

-Civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen
-Några års erfarenhet inom t ex;
-System utveckling/arkitektur
-Projektledning
-Storyboarding
-Use case scenarios
-Agila metoder
-Engelska i tal och skrift

Additional skills

-Erfarenhet av Automotive eller telecom
-Teknik intresserad
-Svenska i tal och skrift

We Offer

Vi erbjuder dig att arbeta i en organisation där du är I focus, vilken betyder en stödjande miljö som är dynamisk och engagerande. Här kommer du att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. I över 20 år har våra värderingar formats, och idag präglas familjevärderingar, alltså tron på varandra och vår förmåga att lyfta varandra för att nå mål och gemensamt stärka vår kompetens på marknaden.

Contact

Blli en del av vårt härliga team och skicka ett mail med ditt CV och några rader om dig själv. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera din kompetens.Eller kontakta: Jessica.Mitrosbaras@sigmatechnology.se Göteborg +46 706-039660 Varmt välkommen med din ansökan!

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media