Vill du vara med och utveckla framtidens el- och hybridfordon?

SWEDEN - Göteborg Embedded Development

Sigma Technology söker drivna ingenjörer som vill arbeta i teknikens framkant och utveckla framtidens elektronik och mjukvara inom fordonssindustrin. Vi befinner oss i en dynamisk och expansiv fas och just nu är möjligheterna många för erfarna mjukvaruutvecklare som tycker det är roligt att arbeta hårdvarunära med fokus på inbyggda system. Du kommer att arbeta i en multikulturell miljö och genom tekniskt avancerade uppdrag hos våra kunder utmanas du till såväl personlig som professionell utveckling.

Basic qualifications

Vi söker dig med följande bakgrund:

Arbetserfarenhet av utveckling av inbyggd mjukvara
Akademisk examen inom mekatronik, elektroteknik, data, teknisk fysik eller motsvarande
Goda kunskaper i svenska och engelska
Körkort B

Vi ser gärna att du har god kunskap i:
– C/C++
– Matlab/Simulink
– Python
– Java

Du motiveras av att arbeta i ett tryggt och högpresterande konsultbolag med viljan att utvecklas och göra sitt allra bästa, samtidigt som man har roligt tillsammans. Du har ett stort teknikintresse och lockas av möjligheten att kunna påverka och utmana dig själv hos olika teknikledande bolag.

Additional skills

På Sigma Technology värderar vi de mjuka värdena högt då vi tycker att det är viktigt att trivas på jobbet och att ha kul tillsammans! Därför ser vi att du som person är prestigelös, handlingskraftig och har en god kommunikationsförmåga. Du är lika mån om dina kollegor som med dina arbetsuppgifter och du tror på kraften i förändring. Vi lägger stor vikt vid viljan till att växa och utvecklas!

We Offer

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för innovation och utveckling och har endast två prioriteringar – våra medarbetare och våra kunder. Vi tror på långsiktighet och vill att du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får du inte bara möjlighet till spännande uppdrag hos tekniskt ledande kunder utan även möjlighet att knyta många kontakter internt och umgås med dina kollegor genom våra gemensamma konsultaktiviteter. Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget flera år i rad – en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Contact

Sök tjänsten genom att registrera dig på https://profiler.sigmatechnology.se/.

Har du frågor, funderingar eller vill veta mer om oss? Hör gärna av dig till kim.helgius@sigmatechnology.se eller 0767 – 023720

Varmt välkommen med din ansökan!

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE