Vi söker juniora injenjörer med god kunskap inom Matlab/Simulink utvecklare

SWEDEN - Linköping Embedded Development

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre.Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill nu förstärka vårt team i Linköping med juniora ingenjörer med god kunskap inom Matlab.

Du som brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant kommer att trivas på Sigma Technology. Att arbeta agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.

Basic qualifications

Vi tror att du som söker har:

– MSc eller BSc inom data, elektronik, mekatronik
– Minst 1 års erfarenhet av mjukvaruutveckling eller elektronikutveckling inom inbyggda system
– Goda kunskaper i C/C++ i kombination med MATLAB/Simulink
– Goda kunskaper i svenska och engelska
– Körkort B

We Offer

Vi har över 20 år har vi arbetat med elektronik och mjukvara inom inbyggda system i några av världens mest utmanande produkter. Tillsammans med ledande företag inom fordons-, telekom- och försvarsindustrin arbetar vi i teknikens framkant och bidrar till dagens och morgondagens innovationer. Vi har fördelen att ingå i en större global företagsgrupp, Sigma, samtidigt som vi värnar om vår entreprenörsanda, transparens och medarbetarfokus som genomsyrar bolaget. 2016 röstades vi fram till Sveriges 11:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums årliga undersökning!

Contact

Bli en del av vårt härliga team och skicka in din ansökan redan idag! Vill du ha mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sara Ådahl-Aggebäck på 0702007358 alt sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se

APPLY HERE

INFORM ME ABOUT
SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

BECOME A FRIEND