Tillväxtorienterad konsultchef med passion för teknik och relationsbyggande till Göteborg

SWEDEN - Göteborg Other Areas

Sigma Technology Development har under 8 års tid framgångsrikt byggt upp och etablerat en stor verksamhet i Göteborg. Vår inriktning är framför allt elektronik och mjukvaruutveckling för inbyggda system och vi har ett brett nätverk av utvecklingsintensiva och innovativa kunder inom fordons- och telekomindustrin. Med andra ord befinner vi oss mitt i smeten i en glödhet bransch!

Just nu finns en fantastisk möjlighet att under en längre period vara med på vår resa och fortsätta arbetet med att bygga vårt lag, då en utav våra konsultchefer ska gå på pappaledighet.

Som konsultchef är du vårt ansikte utåt och ansvarar för att utveckla vår verksamhet i regionen. Du kommer att arbeta med fokus på att främst leverera kompetens och skapa värde för våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår också fullt personal- och budgetansvar för din egen enhet.
Vi söker nu dig som har viljan av att utvecklas i ett framgångsrikt och lönsamt företag och som är redo för att ta nästa steg mot dina framtida mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rollen som konsultchef eller att du är en erfaren konsult med stort kontaktnät som nu är beredd att ta nästa steg i karriären.

Basic qualifications

– Civil- eller högskoleingenjör inom elektro, data, mekatronik eller liknande.
– Minst sex års erfarenhet från försvars-, industri- eller fordonsbranscherna
– Goda relationer inom försvars-, industri- eller fordonsbranscherna

Additional skills

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi värdesätter att du är en empatisk lagspelare.
Andra kvalifikationer vi värdesätter:
– Resultat- och målorienterad med höga ambitioner att åstadkomma tillväxt med god lönsamhet
– Engagerad, transparent, tydlig, kommunikativ, inspirerande, lyhörd och handlingskraftig
– Vi ser gärna kvinnliga sökande
– Social kompetens
– Intresse för framtidens teknologi såsom hybridteknik, connectivitet eller säkerhetskritiska system

We Offer

Att arbeta för Sigma Technology innebär att arbeta för ett framgångsrikt och lönsamt företag med en positiv tillväxtkurva. Du kommer att ingå i ett företag som alltid strävar efter framgång och som kommer att ge dig stora utmaningar i ditt dagliga arbete. Som anställd kommer du att vara en del av ett företag med en platt organisation och en mycket öppen atmosfär.
Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång och arbetar aktivt med att skapa en utvecklande och trivsam arbetsmiljö genom ett personligt ledarskap. Vi ser fram emot din ansökan – intervjuer sker löpande.

Contact

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Kim Helgius på kim.helgius@sigmatechnology.se eller 0767-023720

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE