Testutvecklare inom inbyggda system

SWEDEN - Göteborg Testing & Quality Assurance

Sigma Technology Development söker ingenjörer med kunskap och erfarenhet inom test och verifiering av elektronik och mjukvara i inbyggda system.

Hos oss erbjuds du en utvecklingsinriktad, stöttande och informell kultur som tar till vara på styrkorna i en erfaren och multikulturell organisation. Vår drivkraft är att bidra till kontinuerlig utveckling för våra konsulter och kunder. Beroende på din erfarenhet och karriärmål hittar vi det rätta uppdraget som ytterligare stärker din passion och utveckling.

Basic qualifications

– Du skall ha arbetat som testare inom mjukvaruutveckling i minst 1 år
– Du är tekniskt driven och har erfarenhet av att automatisera och effektivisera tester
– Du är väl förtrogen med Python, C# eller annat skriptspråk för testautomatisering, om du är bekant med ett eller flera andra programspråk, t.ex. C eller Java, är det meriterande
– Du är ansvarstagande och noggrann men samtidigt pragmatisk.
– Du har alltid en ambition att leverera det lilla extra som skiljer dig från mängden

Additional skills

Förutom relevant arbetslivserfarenhet förväntar vi oss att du motiveras av att arbeta i ett tryggt och högpresterande konsultbolag med viljan att utvecklas och göra sitt allra bästa, samtidigt som man har roligt tillsammans. Som person är du positiv, resultatorienterad och en sann lagspelare.

We Offer

Vi är ett gäng glada och drivkraftiga konsulter som förenas av ett genuint teknikintresse och möjligheten att få jobba med framtida innovationer. Vi drivs av möjligheten att kunna påverka och att utmana oss själva hos olika teknikledande bolag. Vi är konsulter med tävlingsinstinkt, ambition och viljan att vara bäst på det vi gör.

På Sigma har vi roligt tillsammans! Vi satsar på våra anställda och strävar alltid efter att skapa gemenskap och arbetsglädje för våra konsulter genom spännande och inspirerande aktiviteter. Vi fokuserar på långsiktig framgång och vår drivkraft är konsultens utveckling!

Contact

Välkommen till vårt team!

Låter det intressant kontaktar du Kim Helgius på kim.helgius@sigmatechnology.se tel. 0767-023720 så berättar vi gärna mer om aktuella konsultuppdrag!

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE