Testingenjör till Sigma Technology

SWEDEN - Göteborg Testing & Quality Assurance

Vill du arbeta med test av elektronik, mjukvara och inbyggda system? Vi på Sigma Technology Systems växer och söker nu juniora och seniora testingenjörer med start under hösten.

Som konsult hos Sigma kommer du att arbeta i spännande och utmanande konsultuppdrag hos någon av våra kunder inom telekom- eller fordonsbranschen. Arbetet innebär testning på komponentnivå och systemnivå samt integrationstestning, med arbetsuppgifter så som att skriva testspecifikationer, utveckla testmetoder, utföra tester, och dokumentera testresultat.

Hos oss ges du möjligheten att utvecklas genom varierande uppdrag och erfarenhetsutbyte med dina kollegor. Du kommer även att få ett brett nätverk internt genom våra olika konsultaktiviteter. På Sigma är det viktigt att trivas och ha kul på jobbet!

Basic qualifications

– MSc eller BSc inom data, elektro eller mekatronik, alternativt liknande YH-utbildning.
– Ett par års erfarenhet av test från fordons- eller telekombranschen.

Vi ser gärna att du har arbetat med följande:

– CANalyzer/CANoe
– Automatiserad testning

Additional skills

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och problemlösning. Du är analytisk, noggrann och trivs med att arbeta i team och träffa nya människor.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt driv av att utvecklas tillsammans med oss!

We Offer

Sigma Technology röstades fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och Sveriges största företag inom försvar, säkerhet/flyg och telekom.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång.

Contact

För mer information om tjänsten kontakta:

Reine Dunhäll
Regional Manager
+46 735-59 54 58
reine.dunhall@sigmatechnology.se

För att söka tjänsten skickar du din ansökan till reine.dunhall@sigmatechnology.se.

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE