Teknisk skribent

SWEDEN - Stockholm Information Design

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Tycker du om utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett klart och koncist sätt? Kan du analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse? Då är du kanske vår nya tekniska skribent till vårt Stockholms team.
Våra konsultuppdrag utförs ibland på vårt kontor men oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Hos oss står teknisk dokumentation i fokus. Vi är idag ca 250 medarbetare i Sverige som hjälper våra kunder att förbättra sitt budskap med text, bild, animationer och den senaste tekniken inom AR/VR. Vi samarbetar ofta i kundprojekt med våra Sigma kollegor i Kina, Ungern och USA.
Tillsammans skapar vi dokumentation i världsklass!

Basic qualifications

För att lyckas i rollen som teknisk skribent är det viktigt att du har förmågan att formulera dig på engelska i tal och skrift. Goda kunskaper i svenska språket är en fördel men inte ett krav för tjänsten. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom elektronik, IT/Telecom, maskinteknisk, mekanik eller motsvarande. Du har minst ett års erfarenhet från arbete med underhåll/upprättande av t.ex. installations-, service-, underhållsmanualer och/eller utbildningsmaterial.
Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete med något XML baserat CMS eller annat dokumentationsverktyg t.ex. FrameMaker. Erfarenhet från något illustrations- och/eller CAD-verktyg är meriterande. Vi söker både juniora och seniora medarbetare.
Som person vill vi att du är social och utåtriktad samt har ett genuint intresserad för teknik och språk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss.

We Offer

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, vi har blivit framröstade som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning.

Contact

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Ansökan skickas till; patrik.almstrom@sigmatechnology.se
För frågor och mer information, vänligen kontakta Patrik Almström, 0761-01 68 80.
Vi ser fram emot din ansökan!

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE