Teknikinformatörer inom industri och fordon

SWEDEN - Göteborg Information Design

Tycker Du om utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett klart och koncist sätt? Kan Du analysera och utveckla struktur och innehåll av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse? Har Du känsla för språkstil och informationsflöde? Vill Du vara en del av ett framgångsrikt och globalt företag?
Då kan Du vara den vi söker! För mer information, se http://sigmatechnology.se/product-information-insights/

Basic qualifications

Oavsett om Du kallar Dig teknisk skribent, teknikinformatör eller informationsingenjör, har Du ett genuint intresse av och stor förståelse för teknik och språk, ur ett användarperspektiv. Du är mycket bra på att kommunicera avancerad teknik på engelska och svenska. Du har kunskap vanliga verktyg, standarder och system inom teknisk dokumentation. Du har utbildning inom något ingenjörsområde, teknikinformation eller språkvetenskap. Arbetslivserfarenhet av teknisk information är meriterande, men vi anställer även nyutexaminerade.
Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper, Ditt engagemang och Din vilja att utvecklas tillsammans med oss. Du är noggrann, problemlösande och resultatorienterad. Du är även initiativtagande, flexibel och kommunikativ. Eftersom Du kommer att arbeta som konsult trivs Du också med att samarbeta med olika människor, gärna i en internationell arbetsmiljö.

Additional skills

– Teknisk utbildning: MSc, BSc eller liknande inom elektronik, maskin, mekatronik eller informationsdesign
– Erfarenhet inom branscher som fordon, industri, energi/olja & gas etc.
– Minst 2 års erfarenhet av teknisk dokumentation
– Kännedom om XML, SGML och Content Management-system
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

We Offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!

Contact

Varmt välkommen med Din ansökan via http://profiler.sigmatechnology.se och vi kommer att kontakta dig om din profil matchar det vi söker. Vi rekryterar kontinuerligt.
För frågor eller mer information, vänligen kontakta enhetschef Andréa Egedal, andrea.egedal@sigmatechnology.se

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE