Sigma söker elektronikkonstruktörer till Linköping!

SWEDEN - Linköping Embedded Development

Sigma Technology Mid söker dig som är intresserade av att utvecklas tillsammans med oss både individuellt och professionellt. Vår breda kundbas gör att du kan räkna med spännande utmaningar och vi arbetar aktivt med att erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag. Vi diskuterar gemensamt fram vilket av våra uppdrag som passar just Dig och din profil bäst.

Vi har ett stort behov av kompetenta elektronikkonstruktörer och söker nu dig som är intresserad av nya utmaningar inom området.

Basic qualifications

Du är utbildad inom relevant område och har minst 3 års erfarenhet av att jobba med följande:

– Digital och analog elektronikkonstruktion
– Kretskortslayout
– Gedigen kompetens och erfarenhet inom EMC och genomförande av kvalificerande provning.
– Prototyparbete

Övriga krav:
– Flytande svenska i tal och skrift
– B-körkort

Meriterande:
– RF designarbete/simulering
– Kraftelektronik

Additional skills

Som person ser vi att du är praktiskt lagd med en vilja att själv arbeta praktiskt. Du är drivande och mån om att utveckla dina arbetsuppgifter så väl som dig själv och dina kollegor. Du är lyhörd för verksamhetens behov och tycker det är roligt att arbeta i en konsultroll.

We Offer

Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 3 år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, mjukvarudesign, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och telekomföretag.
Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher. Sigma Technology Mid AB är ett bolag med fokus på Inbyggda system.

Contact

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta, Sara Ådahl-Aggebäck på telefon +46 702 00 73 58 alt på sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE