Scrum master

SWEDEN - Göteborg Embedded Development

Sigma växer och vi söker nu en Scrum master som vill vara med på vår resa framåt. Som konsult hos oss kommer du att arbeta i varierande och utmanade uppdrag hos våra tekniskt ledande kunder inom fordonsbranschen. Som Scrum master blir du en nyckelperson i vår kunds organisation, där du coachar ett eller flera team i det agila arbetssättet och det nya tankesätt som det innebär. Du ansvarar för att teamet fungerar och har rätt förutsättningar för att vara produktiva och leverera med kvalitet.

Arbetsuppgifter:

– Kontinuerligt coacha, driva och leda teamet i det agila arbetssättet.
– Säkerställa att processer följs.
– Ge teamet rätt förutsättningar för att vara ett högpresterande team.
– Ha en nära dialog med produktägare, chefer m.fl.
– Dela erfarenheter med andra agila coacher och tillsammans genomföra förändringar.

Basic qualifications

Vi söker dig som har en teknisk ingenjörsutbildning inom t.ex. elektronik, mekatronik eller data. Du har ett par års erfarenhet av rollen som Scrum master, alternativt jobbat som mjukvaruutvecklare eller testare i ett agilt team och vill ta nästa steg i karriären.

Du har ett stort intresse för teknik, människor och gruppdynamik, och har en förmåga att bygga långsiktiga relationer med kollegor. Vidare är du strukturerad, kommunikativ och initiativtagande, och är redo att anta utmaningar! Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

We Offer

Sigma Technology är en del av Sigma, och är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och Sveriges största företag inom telekom samt försvar, säkerhet och flyg. Vi röstades förra året fram som en av Sveriges bästa arbetsgivare av våra medarbetare.

Som konsult hos oss kommer du att utvecklas genom varierande uppdrag. Du kommer även att få ett brett nätverk internt genom våra olika konsultaktiviteter. På Sigma är det viktigt att trivas och ha kul på jobbet!

Contact

För mer information om tjänsten kontakta:

Reine Dunhäll
Regional Manager
Tfn: +46 735-59 54 58
E-post: reine.dunhall@sigmatechnology.se

För att söka tjänsten skickar du din ansökan till reine.dunhall@sigmatechnology.se.

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE