Scrum Master - Infrastruktur

SWEDEN - Karlskrona Other Areas

Sigma Technology har en stark tillväxt i Karlskrona och vi söker nu Dig som vill fortsätta utvecklas med oss i rollen som Scrum Master. Vi tror att Du har flera års erfarenhet som Scrum Master eller liknande och att Du brinner för ett agilt arbetssätt. Eftersom det är nytt för kunden att arbeta agilt kommer Du som Scrum Master att vara en drivande kraft vid implementeringen av Scrum.

Teamet som kommer att bestå av ca 7-8 personer verkar inom områden som arkitektur, virtualisering, server och klientutveckling och nätverk. Kunden växer snabbt och teamet kommer att arbeta med att bygga ut infrastrukturen och inkludera nya förvärv i befintlig infrastruktur. Teamet kommer att arbeta genom hela kedjan, det vill säga design, build och deploy. Vi kommer att så långt som möjligt självständigt leverera hela lösningar.

Basic qualifications

Ansvarsområden för Scrum Master:
– Coacha, driva och leda teamet
– Driva och leda införandet av agilt arbetssätt
– Vara huvudkontakt för teamets kommunikation med omvärlden
– Främja en effektiv kommunikation
– Hantera hinder för teamet
– Stötta teamets utveckling

Detta är en ny leverans för oss och ett ytterligare antal nyanställda personer kommer att verka inom detta uppdrag. Det är en fin möjlighet att vara med från början och bygga teamet, arbetssätt och teamanda.

Additional skills

Vår kund använder säkerhetskritiska löningar, har du erfarenhet av IT-säkerhet är det en fördel.

We Offer

Sigma Technology är en del av Sigma med nära 4000 anställda i tolv länder och är en global leverantör av tekniska lösningar inom IT-utveckling, produktinformation och inbyggda lösningar.

I Karlskrona har du chansen att vara en del av ett snabbt växande team och stora möjligheter att påverka. Vi är en internationell grupp med 15 olika nationaliteter. Vi arbetar inom flera områden såsom systemutveckling och test, produktinformation och projektledning (inom IT och industri). Vi tycker det är viktigt att ha kul ihop, ibland även utanför jobbet.

Contact

Har du funderingar, frågor eller bara vill prata lite om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Lindström, fredrik.lindstrom@sigmatechnology.se, 0703-881764.

Vi rekryterar löpande, vänta inte med din ansökan!

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE