.NET Utvecklare

SWEDEN - Göteborg Software Design

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, en av Sveriges bästa arbetsgivare sex år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning.

Du som brinner för mjukvaruutveckling och teknik kommer att trivas på Sigma Technology. Att jobba agilt är viktigt för dig och att alltid leverera med god kvalitet.
Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har hög social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk. Tjänstens fokus ligger på att hålla en hög kvallite inom maintenance och kundsupport, och kommer att betyda mycket kundkontakt och utmana din problemlösningsförmåga.

Basic qualifications

– Civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen
– Minst 2 års erfarenhet av agil systemutveckling (SCRUM)
– Systemutveckling i .NET-miljö (C#)
– Microsoft SQL Server
– JIRA, Confluence
– Begränsad mängd nyutveckling

Additional skills

– Meriterande med Visual Basic kunskaper
– Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

We Offer

Vi erbjuder dig att arbeta i en organisation där du är I focus, vilken betyder en stödjande miljö som är dynamisk och engagerande. Här kommer du att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. I över 20 år har våra värderingar formats, och idag präglas de av genuina familjevärderingar, alltså tron på varandra och vår förmåga att lyfta varandra för att nå mål och gemensamt stärka vår kompetens på marknaden.

Contact

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med din ansökan. För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera din kompetens.
Har du frågor kontakta jessica.mitrosbaras@sigmatechnology.se Göteborg +46 706039660

Varmt välkommen med din ansökan!

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE