Nätverkstekniker

SWEDEN - Karlskrona Other Areas

Tycker du att det är viktigt att ha en arbetsgivare som prioriterar dig som anställd och skapar förutsättningar för dig att växa? Hos oss på Sigma Technology vill vi att du som anställd ska trivas. Vi skapar framgångsrika och starka team genom att ta till vara på varje individs unika potential.

Sigma Technology har en stark tillväxt i Karlskrona och vi söker nu Dig.

Basic qualifications

Du kommer att ingå i ett agilt team som jobbar med att modernisera befintliga miljöer, utveckla nya lösningar hos våra kunder, drift och inkludera nya siter i kundens nätverk

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Att kunna uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav. Då våra kunder har säkerhetskritiska lösningar ska Du ha väldigt god kännedom om IT-säkerhet.

Dessutom vill vi att du har:
• LAN
• WAN
• Brandväggar
• Checkpoint
• Fortigate
• Cisco ISE
• WLAN

Självklart tror vi starkt på att utvecklas tillsammans och vi delar med oss av våra erfarenheter, finns det en smartare lösning hittar vi den.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan snarast

Additional skills

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning, gärna som ingenjör, alternativt motsvarande kunskap och erfarenhet

We Offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/ www.sigmatechnology.se

Contact

Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta Fredrik Lindström, avdelningschef.
fredrik.lindstrom@sigmatechnology.se
0703-881764

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE