Komponentansvarig Mjukvara - KASW

SWEDEN - Göteborg Embedded Development

Som komponentansvarig kommer du att ha ett nära samarbete med leverantörer för utveckling av en ny komponent eller underhåll av en befintlig komponent. Det krävs därför att du har en god teknisk förståelse för mjukvarukomponenterna och dess funktion, samt att du trivs med att driva på processer och utvecklingsområden. Rollen kommer således bidra till att du får ett brett nätverk samtidigt som du får vara med och dyka ner i tekniken!

Basic qualifications

– Högskole/Civilingenjör i mekatronik/elektronik/data eller motsvarande.
– Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med mjukvara och komponenter inom fordon.
– Goda kunskaper i svenska och engelska.
– B Körkort

Meriterande:

– Kunskap om ISO26262 och AutoSar
– Tidigare erfarenhet från Powertrainområdet
– Erfarenhet av hybrid och elfordonsutveckling

Additional skills

Som komponentansvarig står du med ena foten i tekniken och den andra i ledarskapet. Rollen ställer höga krav på din kommunikationsförmåga och på din förmåga, därför ser vi gärna att du är en social person är du tekniskt intresserad och trivs med att arbeta i en “spindeln i nätet” funktion. Du känner dig bekväm i att driva på arbetsprocesser och att ha många kontaktytor både internt och externt. Då våra kunder verkar i internationella miljöer är det viktigt med ett intresse för andra människor, kulturer och arbetssätt.

We Offer

I över 20 år har vi arbetat med elektronik och mjukvara inom inbyggda system i några av världens mest utmanande produkter. Tillsammans med ledande företag inom fordons-, telekom- och försvarsindustrin arbetar vi i teknikens framkant och bidrar till dagens och morgondagens innovationer. På Sigma har vi roligt tillsammans! Vi satsar på våra anställda och strävar alltid efter att skapa gemenskap och arbetsglädje för våra konsulter genom spännande och inspirerande aktiviteter. Vi fokuserar på långsiktig framgång och vår drivkraft är konsultens utveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Contact

Vi eventuella frågor, vänligen kontakta
Kim Helgius
Rekryteringsansvarig
+46 767-023720
kim.helgius@sigmatechnology.se

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE