Komponentägare till fordonsindustrin!

SWEDEN - Göteborg Embedded Development

Nu söker vi erfarna komponentägare inom fordonsindustrin med ansvar för utveckling och modifiering av elektroniska komponenter såsom ECU, LIN och sensorer i buss, bil eller lastbil. Som komponentägare har du omfattande kontakter såväl internt som extern, vilket ställer höga krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga!

Basic qualifications

* MSc eller BSc inom elektronik, mekatronik eller motsvarande
* Minst 2 års erfarenhet som komponentägare SW/HW inom fordonsbranschen
* Skicklig kommunikatör som gillar att koordinera teknik och människor
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Körkort B

Meriterande:

– Kunskap om ISO26262 och AutoSar
– Tidigare erfarenhet från Powertrainområdet
– Erfarenhet av hybrid och elfordonsutveckling

Additional skills

Som komponentansvarig står du med ena foten i tekniken och den andra i ledarskapet. Rollen ställer höga krav på din kommunikationsförmåga och på din förmåga, därför ser vi gärna att du är en social person är du tekniskt intresserad och trivs med att arbeta i en “spindeln i nätet” funktion. Du känner dig bekväm i att driva på arbetsprocesser och att ha många kontaktytor både internt och externt. Då våra kunder verkar i internationella miljöer är det viktigt med ett intresse för andra människor, kulturer och arbetssätt.

We Offer

På Sigma Technology Development hittar du ett starkt team som brinner för innovation och utveckling och som ser till att ha roligt under tiden!
Vi drivs av möjligheten att kunna påverka och att utmana oss själva hos olika teknikledande bolag. Vi ett team med tävlingsinstinkt, ambition och viljan att vara bäst på det vi gör.
Vi är ett konsultföretag med ett tydligt syfte – ge dig förmåga att utvecklas. Som ett kvitto på det så har våra medarbetare i år röstat fram oss till Sveriges 5 bästa arbetsgivare i Universums årliga undersökning!

Contact

Vi rekryterar löpande!

För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt sätt specificera din kompetens.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi eventuella frågor, vänligen kontakta

Kim Helgius
Rekryteringsansvarig
+4676-7023720
kim.helgius@sigmatechnology.se

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE