Juniora ingenjörer inom test och mjukvaruutveckling

SWEDEN - Göteborg Software Design

Sigma Technology Development har en stark position på Göteborgsmarknaden och är ett lönsamt konsultbolag under tillväxt. Vår inriktning är framför allt mjukvaruutveckling inom inbyggda system och vi har ett brett nätverk av utvecklingsintensiva och innovativa kunder inom fordons- och telekomindustrin.

Just nu söker vi juniora ingenjörer med en bakgrund från data, elektro och mekatronik för uppdrag inom mjukvaruutveckling samt test och verifiering av elektronik och mjukvara. Vi har många intressanta förfrågningar från våra kunder och uppdragen varierar i avseende på nivå och kompetensområde.

Hos oss erbjuds du en utvecklingsinriktad, stöttande och informell kultur som tar till vara på styrkorna i en erfaren och multikulturell organisation. Vår drivkraft är att bidra till kontinuerlig utveckling för våra konsulter och kunder, för det är genom ständig utveckling vi medverkar till en bättre morgondag.

Basic qualifications

Förutom relevant arbetslivserfarenhet förväntar vi oss att du motiveras av att arbeta i ett tryggt och högpresterande konsultbolag med viljan att utvecklas och göra sitt allra bästa, samtidigt som man har roligt tillsammans. Som person är du positiv, resultatorienterad och en sann lagspelare.

We Offer

• En organisation där du och din utveckling är i fokus
• Ett stabilt och framgångsrikt konsultbolag under tillväxt
• Stark lokal förankring
• Motiverande och social företagskultur
• Utmanande uppdrag

Contact

Låter det intressant kontaktar du Sara Elliot på sara.elliot@sigmatechnology.se tel 0706-946126 så berättar vi gärna mer om aktuella konsultuppdrag!

Välkommen till vårt team!

APPLY HERE

INFORM ME ABOUT
SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

BECOME A FRIEND