IT-Systemadministratör/ blivande superhjälte till - Sigma Technology i Göteborg

SWEDEN - Göteborg Other Areas

It System Administrator

Nu söker vi dig som är redo att bli vår nya IT-systemadministratör. Har du ett teknikintresse och samtidig hungrig och nyfiken? Längtar du efter att kavla upp ärmarna och göra skillnad? Då kan detta vara nästa steg för dig. Som IT-systemadministratör på Sigma Technology Group kommer du att arbeta med den senaste och coolaste tekniken, samt jobba med att stötta våra övriga siter. Du kommer att jobba tätt med vår IT-chef, antagligen kommer det kännas som att jobba med en superhjälte, men du kommer att älska det! Arbetsdagarna kommer att variera och resor till våra olika siter kan förekomma (kan ju vara kul om man gillar att resa). Rollen kommer innefatta varierande uppgifter som att sätta upp och installera WiFi-nätverk, bygga nya images för klienter, konfigurera mailserver samt underhåll av befintliga IT-system och mycket mer. Ingen dag kommer att bli den andra lik och det är till stor del du som styr dagen och innehållet tillsammans med din privata superhjälte.

OM DIG

Vi tror att du har grundläggande kunskap om IT generellt, och går igång på det mesta som rör IT-infrastruktur så som mjukvara, hårdvara och nätverk. Kan du även lite kod? Toppen! Det ser vi verkligen som en fördel men inget krav och något som du kan få göra hos oss om du vill. Tjänsten kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Övriga kompetenser som är meriterande;

• Windows OS (Client/Server), ActiveDirectory, GPO, WSUS, DNS, DHCP etc.
• Exchange, SharePoint, Skype for Business
• System Center (Data Protection Manager, Configuration Manager, Operations Manager, Virtual Machine Manager)
• Nätverk (Switching, WiFi, routing, firewall)
• Server hårdvara / lagring

SIGMA EN ARBETSPLATS FÖR DIG

För oss är du viktigast, utan dig finns inte vi. Vi identifierar och investerar i våra medarbetare och du kommer att få möjligheten att växa i rollen. Vi sticker ut hakan och säger att det faktiskt är du själv som sätter dina gränser. Vill du också bli en superhjälte? Se oss som ett stöd, hjälp för att göra din karriär exakt så som du vill ha den, förtjäna din mantel med hjälp av oss kan den bli din. Dessutom kommer du arbeta med många grymma människor från alla världens hörn vilket gör att vi har vassa högpresterande team med tolerans och ödmjukhet.

VEM ÄR VI?

Sigma Technology är en del av Sigma, vi är en global leverantör av produkt information, mjukvaruutveckling och inbyggda system. Vi är experter med passion för teknik och information och vi sätter en stolthet i att alltid förbättra våra leveranser. Sigma ägs av Danir AB och har ca 4000 medarbetare i 12 länder.

KONTAKT

Låter detta som något för dig? Kontakta
Jessica Mitrosbaras Sigma Technology
Jessica.mitrosbaras@sigmatechnology.se
Tel: 0706039660

Emil Rafstedt
Tel: 0735 21 65 91
emil.rafstedt@sigmatechnology.se

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE