Ingenjörer med passion för teknik och problemlösning

STOCKHOLM - Eskilstuna Embedded Development

Föreställ dig en arbetsplats där du är i fokus. I en organisation som är öppen, stödjande, smidig och engagerande. Chefer, chefer, ledare och kollegor som aldrig längre är borta än ett telefonsamtal eller ett meddelande. Redo att möta dig i din utveckling, både personlig och professionell.

Vårt syfte
Vi är Sigma Technology Consulting, ett konsultföretag med ett tydligt syfte – ge dig förmåga att utvecklas.

Vårt sätt
Som konsulter skapar vi innovationer för våra kunder i marknadens tuffaste och mest utmanande projekt. Vårt sätt att göra detta är att vara viktigt för våra kunder. Det innebär att vi väljer uppdrag som gör att vi stannar på kanten och våra kunder ligger på toppen, vilket ger dig möjlighet att växa.

Vår vision
Tro på en bättre morgondag.

Basic qualifications

Vad gör vi?
Vi arbetar med forskning och utveckling och hjälper våra kunder att digitalisera och automatisera sina system, arbetssätt och produkter med fokus på fordons-, försvars- och telekom- och högteknologiska industrier. Varje uppdrag hos Sigma Technology Consulting har något att göra med mjukvara, oavsett om det är inbyggda system eller en applikation på hög nivå på vilken plattform som helst.

Vi arbetar med allt från sensorbaserade system till applikationer för kontroll eller övervakning. Beroende på uppdrag kan du ha en roll som testare eller testledare, mjukvaru- eller funktionsutvecklare, Scrum master eller Agile-coach, uppdragsledare eller projektledare, objektledare eller systemägare. Det ger dig möjlighet att utvecklas och växa.

Additional skills

Vad söker vi efter i dig?
Vi letar efter dig som ser en lösning i alla problem. Du har en examen som ingenjör inom datavetenskap, ingenjörsekonomi, elektroteknik eller mekatronik. Du är skicklig mjukvaruutvecklare. Du har erfarenhet av att arbeta med inbyggda system. Framför allt tar du en aktiv roll i din utveckling och är du en lagspelare.

We Offer

Låter det här som en perfekt nästa möjlighet för dig? Klicka här för att ansöka i ett enkelt steg genom att lägga till dina kontaktuppgifter och en länk till din LinkedIn-profil. Vi ses snart!

Contact

Har du frågor?

Razu Yousuff
076-088 25 57
razu.yousuff@sigmatechnology.se

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE