Informationsarkitekt – teknisk dokumentation

SWEDEN - Stockholm Information Design

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Hos oss står teknisk dokumentation i fokus. Vi är idag ca 250 medarbetare i Sverige som hjälper våra kunder att förbättra sitt budskap med text, bild, animationer och den senaste tekniken inom AR/VR. Vi samarbetar ofta i kundprojekt med våra Sigma kollegor i Kina, Ungern och USA.
Tillsammans skapar vi dokumentation i världsklass!

Som Informationsarkitekt hos oss så kommer du att hjälpa vår kund att implementera nya informationsmodeller och driva förändringsarbete inom teknisk dokumentation.
Du kommer att tillsammans med våra Tekniska Skribenter att analysera vår kunds dokumentation och ansvara för förbättringsförslag av såväl innehåll, struktur som av avdelningens arbetsprocesser.

Basic qualifications

För att lyckas i rollen som Informationsarkitekt har du erfarenhet av att utföra informationsanalyser samt av att strukturera informations- och arbetsprocesser. Du har tidigare erfarenhet av arbete som teknisk skribent och är van att arbeta utifrån informationsmodeller såsom DITA.
Du trivs i en roll där du självständigt driver ditt arbete mot tydliga mål och trivs att samarbeta med olika avdelningar för att få fram den information som krävs för din leverans.
Vi ser gärna att du har en akademisk examen och ett genuint intresserad för teknik.
Du har god språklig och pedagogisk förmåga samt behärskar engelska utmärkt i både tal och skrift. Eftersom du kommer att arbeta som konsult måste du trivas med att samarbeta med människor i en internationell arbetsmiljö. Våra konsultuppdrag utförs ibland på vårt kontor men oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Additional skills

We Offer

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, vi har blivit framröstade som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning.

Contact

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Ansökan skickas till; patrik.almstrom@sigmatechnology.se
För frågor och mer information, vänligen kontakta Patrik Almström, 0761-01 68 80.
Vi ser fram emot din ansökan!

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE