C/C++ utvecklare inom telekom och fordon

SWEDEN - Göteborg Embedded Development

Nu söker vi på Sigma Technology dig som är erfaren C/C++ utvecklare. Du kommer att arbeta med utveckling av inbyggda system i fordon eller telekom som konsult hos någon av våra kunder i Göteborg. Exempel på områden som du kan komma att arbeta inom:

– Hybrid/Elfordon
– Aktiv säkerhet
– Autonoma fordon
– Telematik/infotainment
– 5G

Tjänsten innebär mycket sociala kontakter samt stor delaktighet i övriga områden inom produktutveckling så som test, dokumentation och att delta i projektmöten.

Basic qualifications

– Minst 1 års arbetslivserfarenhet av C/C++ utveckling
– BSc/MSc i data/mekatronik/elektronik
– Flytande svenska och engelska i tal och skrift
– B- körkort

Meriterande:
– Erfarenhet av agil utveckling

Additional skills

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper såsom: engagemang, social kompetens och viljan av att utvecklas. Du är pedagogiskt lagd och trivs med att driva dina egna processer framåt. Vi tror på långsiktighet och att erbjuda våra konsulter en så pass bra anställning att man vill stanna på Sigma länge!

We Offer

Sigma Technology röstades fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och Sveriges största företag inom försvar, säkerhet och flyg samt telekom.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång.

Contact

För mer information om tjänsten kontakta:

Reine Dunhäll
Regional Manager
+46 735-59 54 58
reine.dunhall@sigmatechnology.se

För att söka tjänsten skicka din ansökan till reine.dunhall@sigmatechnology.se.

APPLY HERE

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE