Avdelningschef Sigma Technology Systems

SWEDEN - Stockholm Other Areas

Sigma Technology är en del av Sigma, och är en global leverantör av produktinformation, inbyggda system, samt offshore-utveckling. Vi är experter med en passion för teknik och information, och är stolta över att leverera kvalitet och ständigt förbättra våra leveranser. Vår filosofi är “Local Drive – Global Strength”, därför har vi kontor över hela världen för att vara nära våra kunder. I Sverige har Sigma Technology kontor på 12 orter. Sigma ägs av Danir AB och har cirka 3800 medarbetare i åtta länder.

Ta chansen att arbeta i ett spännande, expanderande bolag. Vi letar just nu efter en ny kollega för att starta upp en ny avdelning inom mjukvaruutveckling på vårt kontor i Stockholm!

Arbetsbeskrivning
Sigma Technology växer i Stockholm, Sverige och världen. Nu söker vi en affärsdriven konsultchef med placering i Stockholm för uppstart av ytterligare en avdelning inom mjukvaruutveckling. Denna avdelning ska komplettera och arbeta parallellt med vår nuvarande Stockholmsenhet. I rollen som konsultchef hos Sigma Technology jobbar du både nära våra kunder och nära våra konsulter, med omväxlande uppgifter inom sälj, bemanning, rekrytering och ledning av personal.

Basic qualifications

Det är viktigt att du känner dig trygg i en ledande roll så att dina konsulter kan känna förtroende för dig som chef. Du har också sinne för affärer och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål, och du drivs av parametrar som merförsäljning och nykundsbesök. Att du har ett brett kontaktnät i mjukvaruutvecklingsbranschen ser vi som klart meriterande.

Additional skills

Vi ser helst att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Läs mer om hur det är att jobba hos oss här: http://sigmatechnology.se/career/

We Offer

Läs mer om hur det är att jobba hos oss här: http://sigmatechnology.se/career/

Contact

Vd Johan Edlund
För frågor och mer information, skicka ett e-mail till johan.edlund@sigmatechnology.se
eller ring 0761-181569.

Ansök på http://profiler.sigmatechnology.se och vi kommer att kontakta dig om din profil matchar våra behov.

APPLY HERE

INFORM ME ABOUT
SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

BECOME A FRIEND