Analytisk testutvecklare - Embedded

SWEDEN - Göteborg Embedded Development

Vill du arbeta med testutveckling av avancerade inbyggda system i en testmiljö som är i teknikens framkant? Sigma Technology Development söker ingenjörer med kunskap och erfarenhet inom test och verifiering av elektronik och mjukvara i inbyggda system.

Hos oss erbjuds du en utvecklingsinriktad, stöttande och informell kultur som tar till vara på styrkorna i en erfaren och multikulturell organisation. Vår drivkraft är att bidra till din utveckling och beroende på din erfarenhet och karriärsmål så vågar vi lova att vi kommer att hitta det rätta uppdraget för dig!

Basic qualifications

Akademisk examen inom elektronik, mekatronik, data eller motsvarande
Erfarenhet av Matlab/Simulink, Python, C/C++
Goda kunskaper i svenska och engelska
Körkort B
Meriterande kunskaper; CANalyzer, CANoe, Inca, fordons- och/eller telekomerfarenhet

Additional skills

Förutom relevant arbetslivserfarenhet förväntar vi oss att du motiveras av att arbeta i ett tryggt och högpresterande konsultbolag med viljan att utvecklas och göra sitt allra bästa – samtidigt som vi har roligt tillsammans! Som person är du positiv, analystisk, strukturerad, resultatorienterad och en sann lagspelare.

We Offer

På Sigma Technology Development hittar du ett starkt team som brinner för innovation och utveckling och som ser till att ha roligt under tiden!
Vi drivs av möjligheten att kunna påverka och att utmana oss själva hos olika teknikledande bolag. Vi ett team med tävlingsinstinkt, ambition och viljan att vara bäst på det vi gör.
Vi är ett konsultföretag med ett tydligt syfte – ge dig förmåga att utvecklas. Som ett kvitto på det så har våra medarbetare i år röstat fram oss till Sveriges 5 bästa arbetsgivare i Universums årliga undersökning!

Låter detta som en perfekt nästa möjlighet? Då vill vi träffa dig!

Contact

Vi rekryterar löpande!

För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt sätt specificera din kompetens.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi eventuella frågor, vänligen kontakta

Kim Helgius
Rekryteringsansvarig
+4676-7023720
kim.helgius@sigmatechnology.se

READ MORE ABOUT
YOUR CAREER WITH US

We put you and your competence in focus at Sigma Technology. Learn more about your career development with us.

READ MORE