Lösningsarkitekt- Infrastruktur

Sweden - Karlskrona

Vi söker Dig med flertalet års erfarenhet av utveckling av infrastrukturmiljöer varav gärna minst 5 år som arkitekt eller liknande. Du bör vara initiativrik och snabbt kunna skapa dig en uppfattning om helheten. Vi ser att Du utöver gedigen erfarenhet av infrastrukturdesign har god kännedom om hur tjänster levereras ända fram till slutanvändaren. Då våra kunder har säkerhetskritiska lösningar ska du ha väldigt god kännedom om IT-säkerhet.

Basic qualifications

Dessutom vill vi att du har:
erfarenhet och god förmåga att skriva och presentera lösningar, resultat och rapporter för olika nivåer av ledare
lång erfarenhet av att analysera behoven hos kunden från ett tekniskt perspektiv men även ha god förståelse för affärskrav
erfarenhet av Cloud-lösningar för att uppnå hög produktivitet och tillgänglighet
erfarenhet av att skapa teknisk dokumentation och vara länken mellan tekniker och intressenter från verksamheten
erfarenhet av att arbeta agilt
gärna erfarenhet av applikationsnära arkitektur (Java, .NET) och databaser (MSSQL, Oracle, MySQL)
förmåga att stödja och i viss mån leda kollegor inom infrastruktur
ett starkt serviceinriktat synsätt

Teknisk förståelse av drift, servrar, klienter, nätverk, automatisering, SAN, virtualisering (Hyper-V och VMWare) är en självklarhet. Du ska vara väl bevandrad i Microsofts miljöer med tyngdpunkt på Windows.

Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan snarast. Vi ser fram emot din a

Additional skills

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning, gärna som ingenjör, alternativt motsvarande kunskap och erfarenhet

We Offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/ www.sigmatechnology.se

Contact

Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta Fredrik Lindström, avdelningschef.
fredrik.lindstrom@sigmatechnology.se
0703-881764

C/C++ Software Developer

Hungary - Budapest

Join us!
Sigma Technology is part of Sigma Group, and is a global supplier of engineering solutions, including software development, product information, and embedded solutions. We are experts with a passion for technology and information, and take pride in delivering quality and constantly improving our deliveries. Sigma has about 3800 employees in 12 countries. We are still expanding, and currently offering a C/C++ software developer position.

Basic qualifications

• B.Sc./M.Sc. or ongoing education in information technology, computer science, or a similar field
• Development experience in C or C++
• Software development, testing and engineering knowledge
• Fluent English skills
• Flexibility, willingness to learn new technologies
• Good analytical and problem solving skills
• Good Linux/Unix skills

Additional skills

• Scripting experience (Unix Shell, Python, etc.)
• Experience with Cloud technologies or virtualization
• Knowledge of ISTQB
• Understanding of IP technologies (Ethernet, TCP/IP, etc.)
• Knowledge of Git, ClearCase or similar revision control systems
• Continuous Integration experience (Jenkins)
• Knowledge of agile methodologies

We Offer

• World-class premises and working conditions
• Family-friendly workplace
• Challenging projects in a young and dynamic team
• Continuous learning and self-development possibilities
• Competitive salary plus benefits

Contact

If you are interested, please send your detailed CV (in English) to karrier@sigmatechnology.se.

Juniora ingenjörer inom test och mjukvaruutveckling

Göteborg - Sweden

Sigma Technology Development har en stark position på Göteborgsmarknaden och är ett lönsamt konsultbolag under tillväxt. Vår inriktning är framför allt mjukvaruutveckling inom inbyggda system och vi har ett brett nätverk av utvecklingsintensiva och innovativa kunder inom fordons- och telekomindustrin.

Just nu söker vi juniora ingenjörer med en bakgrund från data, elektro och mekatronik för uppdrag inom mjukvaruutveckling samt test och verifiering av elektronik och mjukvara. Vi har många intressanta förfrågningar från våra kunder och uppdragen varierar i avseende på nivå och kompetensområde.

Hos oss erbjuds du en utvecklingsinriktad, stöttande och informell kultur som tar till vara på styrkorna i en erfaren och multikulturell organisation. Vår drivkraft är att bidra till kontinuerlig utveckling för våra konsulter och kunder, för det är genom ständig utveckling vi medverkar till en bättre morgondag.

Basic qualifications

Förutom relevant arbetslivserfarenhet förväntar vi oss att du motiveras av att arbeta i ett tryggt och högpresterande konsultbolag med viljan att utvecklas och göra sitt allra bästa, samtidigt som man har roligt tillsammans. Som person är du positiv, resultatorienterad och en sann lagspelare.

Additional skills

We Offer

• En organisation där du och din utveckling är i fokus
• Ett stabilt och framgångsrikt konsultbolag under tillväxt
• Stark lokal förankring
• Motiverande och social företagskultur
• Utmanande uppdrag

Contact

Låter det intressant kontaktar du Sara Elliot på sara.elliot@sigmatechnology.se tel 0706-946126 så berättar vi gärna mer om aktuella konsultuppdrag!

Välkommen till vårt team!

Information Engineer / Technical Writer

Växjö - Sweden

Sigma Technology Solutions i Växjö är ett härligt team och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika företagen i regionen. Vid din sida har du Sigma Technology som är kända för att göra bra jobb hos våra kunder och som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vill du arbeta med framtagning av teknisk information för våra kunders produkter? Då är du kanske den vi söker till vårt Växjökontor.

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning. Självklart omfattas din anställning hos oss av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag och stöttande chefer och kollegor. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan!

Basic qualifications

  • Examen från universitet eller högskola inom teknik eller IT.
  • Erfarenhet från professionellt arbete med informationsframtagning.
  • Bra på att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.

Additional skills

Som konsult arbetar man ofta i team tillsammans med andra människor. Vi tror att du har intresse för teknik och en vilja att göra teknik mer begriplig för användarna.

We Offer

Ett intressant och utvecklande arbete som konsult. Ett kul team av arbetskamrater. En anställning i ett bolag som just nu är inne i en mycket expansiv fas.

Contact

Välkommen att skicka ditt CV och några rader om dig själv till Daniel Björkman på daniel.bjorkman@sigmatechnology.se eller slå en signal på 070-6214417.

C/C++ utvecklare inom telekom och fordon

Göteborg - Sweden

Nu söker vi på Sigma Technology Systems dig som är erfaren C/C++ utvecklare inom fordonsindustrin. Du kommer att arbeta med utveckling av inbyggda system i fordon eller telekom som konsult hos någon av våra kunder i Göteborg. Exempel på områden som du kan komma att arbeta inom:

– Hybrid/Elfordon
– Aktiv säkerhet
– Autonoma fordon
– Telematik/infotainment
– 5G

Tjänsten innebär mycket sociala kontakter samt stor delaktighet i övriga områden inom produktutveckling så som test, dokumentation och att delta i projektmöten.

Basic qualifications

– Minst 1 års arbetslivserfarenhet av C/C++ utveckling
– BSc/MSc i data/mekatronik/elektronik
– Flytande svenska och engelska i tal och skrift
– B- körkort

Meriterande:
– Erfarenhet av agil utveckling

Additional skills

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper såsom: engagemang, social kompetens och viljan av att utvecklas. Du är pedagogiskt lagd och trivs med att driva dina egna processer framåt. Vi tror på långsiktighet och att erbjuda våra konsulter en så pass bra anställning att man vill stanna på Sigma länge!

We Offer

Sigma Technology röstades fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och Sveriges största företag inom försvar, säkerhet och flyg samt telekom.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång.

Contact

För mer information om tjänsten kontakta:

Sandra Svensson
Rekryteringsansvarig
+46 706 011 816
sandra.svensson@sigmatechnology.se

För att söka tjänsten registrerar du dig på http://profiler.sigmatechnology.se eller skickar din ansökan till sandra.svensson@sigmatechnology.se

Teknikinformatörer inom industri och fordon

Göteborg - Sweden

Tycker Du om utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett klart och koncist sätt? Kan Du analysera och utveckla struktur och innehåll av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse? Har Du känsla för språkstil och informationsflöde? Vill Du vara en del av ett framgångsrikt och globalt företag?
Då kan Du vara den vi söker! För mer information, se http://sigmatechnology.se/product-information-insights/

Basic qualifications

Oavsett om Du kallar Dig teknisk skribent, teknikinformatör eller informationsingenjör, har Du ett genuint intresse av och stor förståelse för teknik och språk, ur ett användarperspektiv. Du är mycket bra på att kommunicera avancerad teknik på engelska och svenska. Du har kunskap vanliga verktyg, standarder och system inom teknisk dokumentation. Du har utbildning inom något ingenjörsområde, teknikinformation eller språkvetenskap. Arbetslivserfarenhet av teknisk information är meriterande, men vi anställer även nyutexaminerade.
Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper, Ditt engagemang och Din vilja att utvecklas tillsammans med oss. Du är noggrann, problemlösande och resultatorienterad. Du är även initiativtagande, flexibel och kommunikativ. Eftersom Du kommer att arbeta som konsult trivs Du också med att samarbeta med olika människor, gärna i en internationell arbetsmiljö.

Additional skills

– Teknisk utbildning: MSc, BSc eller liknande inom elektronik, maskin, mekatronik eller informationsdesign
– Erfarenhet inom branscher som fordon, industri, energi/olja & gas etc.
– Minst 2 års erfarenhet av teknisk dokumentation
– Kännedom om XML, SGML och Content Management-system
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

We Offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!

Contact

Varmt välkommen med Din ansökan via http://profiler.sigmatechnology.se och vi kommer att kontakta dig om din profil matchar det vi söker. Vi rekryterar kontinuerligt.
För frågor eller mer information, vänligen kontakta enhetschef Andréa Egedal, andrea.egedal@sigmatechnology.se

Erfarna testare – Automotive

Göteborg - Sweden

Sigma Technology Development söker ingenjörer med kunskap och erfarenhet inom test och verifiering av elektronik och mjukvara i inbyggda system.

Hos oss erbjuds du en utvecklingsinriktad, stöttande och informell kultur som tar till vara på styrkorna i en erfaren och multikulturell organisation. Vår drivkraft är att bidra till kontinuerlig utveckling för våra konsulter och kunder. Beroende på din erfarenhet och karriärmål hittar vi det rätta uppdraget som ytterligare stärker din passion och utveckling.

Basic qualifications

Förutom relevant arbetslivserfarenhet förväntar vi oss att du motiveras av att arbeta i ett tryggt och högpresterande konsultbolag med viljan att utvecklas och göra sitt allra bästa, samtidigt som man har roligt tillsammans. Som person är du positiv, resultatorienterad och en sann lagspelare.

Additional skills

We Offer

• En organisation där du och din utveckling är i fokus
• Ett stabilt och framgångsrikt konsultbolag under tillväxt
• Stark lokal förankring
• Motiverande och social företagskultur
• Utvecklande konsultuppdrag

Contact

Välkommen till vårt team!
Låter det intressant kontaktar du Sara Elliot på sara.elliot@sigmatechnology.se tel 0706-946126 så berättar vi gärna mer om aktuella konsultuppdrag!

Rekryterare/Researcher till Sigma Technology – Vikariat 1 år

Göteborg - Sweden

Sigma Technology Development har en stark position på Göteborgsmarknaden och är ett lönsamt konsultbolag under kraftig tillväxt. Vår inriktning är framför allt elektronik och mjukvaruutveckling för inbyggda system och vi har ett brett nätverk av utvecklingsintensiva och innovativa kunder inom fordons- och telekomindustrin. Med andra ord befinner vi oss mitt i smeten i en glödhet bransch!

Just nu finns en fantastisk möjlighet att under ett års tid vara med på vår resa och fortsätta arbetet med att bygga vårt lag, då nuvarande rekryteringsansvarig ska gå på mammaledighet.

Vi erbjuder dig ett vikariat med fokus på search, dvs att identifiera och attrahera potentiella kandidater genom att proaktivt kontakta och bygga relation med intressanta personer och utifrån telefonintervjuer genomföra ett första urval. Vidare kommer du att koordinera och ansvara för hela rekryteringsprocessen från annonsering till referenstagning i nära samarbete med våra avdelningschefer. Du blir del av ett team med härliga människor som tror på, lyfter och inspirerar varandra, och som arbetar för att verkligen göra skillnad. Vårt huvudkontor ligger på Lindholmspiren. Välkommen!

Basic qualifications

Du är en självständig person som är nyfiken på rekrytering och konsultbranschen. Du har ett högt driv och har lätt för att ta egna initiativ och komma med idéer. Du trivs med att prata med nya människor och knyta kontakter och har inga problem med att tala och skriva på engelska i en mångkulturell miljö. Du tycker det är roligt att arbeta både administrativt och utåtriktat. För att vara kvalificerad har du minst 1 års arbetslivserfarenhet från hela eller delar av rekryteringsprocessen, helst inom IT/Ingenjörsområdet.

Additional skills

We Offer

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och för rätt person kan tjänstens omfattning diskuteras. Vikariatet börjar 18 juni 2018 och sträcker sig till 1 september 2019. Vi ser fram emot din ansökan – intervjuer sker löpande.

Contact

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Sara Elliot på sara.elliot@sigmatechnology.se tel. 0706 – 94 61 26.

SAS Developer

Göteborg - Sweden

Sigma Technology Solutions are a consulting company that works with customers in the area of Digital Services, Connected items/vehicles, and IoT. Join us on the journey of converging automotive and telecom industries.

As SAS developer, you will work with development and test of data flows for loading of data in an advanced analytics application. You will also participate in the low level design work of the data flows based on input from the business requirements and higher level design provided by business analysts and solution architects. In addition to development and test activities, the role may also include management of the development environments. The work is performed using agile methods.

Basic qualifications

• Good knowledge about analytic applications and data management
• Good knowledge of the platform and tools from SAS Institute
• Base SAS
• SAS Data Integration Studio
• SAS Enterprise Guide
• SAS Visual Analytics
• SAS Management Console
• Experience from agile methods like SCRUM
• Experience from big data analytics is a merit

Additional skills

We Offer

We offer you an organization where you are in focus, in a company that is supportive, dynamic and engaging. Your personal and professional development are our top priorities. As a member of our team, you would experience true family values. We are proud of our culture and believe that our core strength is our ability to lift and support each other to reach new goals.

Contact

If you are interested, please send your detailed CV (in English) to Jessica.Mitrosbaras@sigmatechnology.se.
0706039660

Testingenjör till Sigma Technology

Göteborg - Sweden

Vill du arbeta med test av elektronik, mjukvara och inbyggda system? Vi på Sigma Technology Systems växer och söker nu juniora och seniora testingenjörer med start under våren.

Som konsult hos Sigma kommer du att arbeta i spännande och utmanande konsultuppdrag hos någon av våra kunder inom telekom- eller fordonsbranschen. Arbetet innebär testning på komponentnivå och systemnivå samt integrationstestning, med arbetsuppgifter så som att skriva testspecifikationer, utveckla testmetoder, utföra tester, och dokumentera testresultat.

Hos oss ges du möjligheten att utvecklas genom varierande uppdrag och erfarenhetsutbyte med dina kollegor. Du kommer även att få ett brett nätverk internt genom våra olika konsultaktiviteter. På Sigma är det viktigt att trivas och ha kul på jobbet!

Basic qualifications

– MSc eller BSc inom data, elektro eller mekatronik, alternativt liknande YH-utbildning.
– Ett par års erfarenhet av test från fordons- eller telekombranschen.

Vi ser gärna att du har arbetat med följande:

– CANalyzer/CANoe
– Automatiserad testning

Additional skills

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och problemlösning. Du är analytisk, noggrann och trivs med att arbeta i team och träffa nya människor.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt driv av att utvecklas tillsammans med oss!

We Offer

Sigma Technology röstades fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och Sveriges största företag inom försvar, säkerhet/flyg och telekom.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång.

Contact

För mer information om tjänsten kontakta:

Sandra Svensson
Rekryteringsansvarig
sandra.svensson@sigmatechnology.se

För att söka tjänsten registrerar du dig på http://profiler.sigmatechnology.se eller skickar din ansökan till sandra.svensson@sigmatechnology.se

Komponentägare till fordonsbranschen

Göteborg - Sweden

Som komponentägare ansvarar du för utveckling och modifiering av en elektrisk komponent. I rollen ingår allt från kravinsamling, ansvar för komponentens tekniska specifikationer, driva ändringar gentemot leverantörer samt teknisk administration. Det är en koordinerande roll och du har ett nära samarbete med leverantörer, systemingenjörer och projektledare.

Du kommer genom denna roll att få ett brett nätverk, en övergripande bild över tekniken i ett projekt samt vara en del i utvecklingen av framtidens fordon i en internationell miljö.

Hos oss på Sigma Technology Systems ges du möjligheten att utvecklas genom varierande uppdrag och erfarenhetsutbyte med dina kollegor. På Sigma är det viktigt att trivas, vi har därför många konsultaktiviteter – gemensamma frukostar/luncher och olika team-aktiviteter för att lära känna och ha roligt tillsammans med sina kollegor!

Basic qualifications

– Högskole- eller civilingenjör inom data, elektro eller mekatronik
– Erfarenhet från fordonsindustrin
– Förmåga att bygga relationer
– Goda kunskaper i svenska och engelska
– Körkort B

Additional skills

Som person är du tekniskt intresserad, problemlösande och har en social talang. Då rollen både är koordinerande och administrativ bör vara kommunikativ samt ha förmågan att strukturera ditt arbete. Stor vikt lägg vid dina personliga egenskaper.

We Offer

Sigma Technology röstades fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och Sveriges största företag inom försvar, säkerhet/flyg och telekom.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång.

Contact

För mer information om tjänsten kontakta:

Sandra Svensson
Rekryteringsansvarig
sandra.svensson@sigmatechnology.se

För att söka tjänsten registrerar du dig på http://profiler.sigmatechnology.se eller skickar din ansökan till sandra.svensson@sigmatechnology.se

Välkommen med din ansökan!

Continuous Integration Developer

Göteborg - Sweden

Sigma Technology Solutions offers you as an employee a stable environment where we strive to build your career and while doing this we also have a lot of fun! We are today approx. 40 brilliant minds here in Gothenburg, our collective skills and the team’s diversity is something that we embrace and are very proud of.
Now we are looking for skilled CI developers to strengthen our team in Gothenburg. You see the importance of quality and execution, and are passionate about Continuous Integration/ Continuous Development and creating advanced automated test scenarios.

We are…
Transparent
Passionate
Caring
Positive

You are…
Passionate
Curious
Focused
Humble

Basic qualifications

-MSc/BSc level in Electrical or Computer Science or the equivalent level of knowledge gained by experience
-More than 2 years of experience in programming with C/C++ and Python
-Understanding of different automation frameworks as Jenkins and Selenium
-Knowledge of build automation
-Communication skills in both Swedish and English

Contact

Apply today
Jessica.mitrosbaras@Sigmatechnology.se
+46706039660

Experienced C/C++ developers

Göteborg - Sweden

We live and breathe technology, especially electronics and embedded design. We keep up to date on trends; what’s new and what’s upcoming. We love to make our customers more competitive through technical know-how and we have a passion for constantly fining better solutions with the intention of creating a better tomorrow. Do you recognize yourself? Great, let’s get in touch by sending us your profile to sara.elliot@sigmatechnology.se. If you have an active GitHub, please include a link because we want to see it!

Basic qualifications

• At least 3 years of experience in software development for embedded systems
• University degree in Computer Science, Electrical Engineering, Mechatronics or equivalent competence
• Proficiency in C / C++ programming
• Knowledge of Simulink and model based SW development
• Competence within Scrum/Agile development
• Fluent in English (written and spoken)
• Automotive and/or Telecom experience is an advantage

Additional skills

• Results oriented and proactive
• Team player eager to share knowledge
• Good communication skills

We Offer

Sigma Technology Development is a part of Sigma; one of Sweden’s largest privately owned consulting group with the objective to make our customers competitive through technical know-how and a passion for constantly finding better solutions. For over 20 years, Sigma Technology Development has focused on delivering top-quality software engineering within R&D for embedded systems.

• Expand your professional network and develop your career at the forefront of technology
• Fun, motivated and social environment
• A profitable growth company
• Multicultural environment
• Comprehensive compensation and benefits package

Contact

Welcome to our team!
If you have any questions, please don’t hesitate to contact sara.elliot@sigmatechnology.se or +46 706 946126.

Android Developers

Göteborg - Sweden

We are looking for engineers with a keen interest in technology and automotive and with a deep knowledge in android software development. You will be responsible for working within a cross-functional and creative team to develop, improve and implement android platforms and apps in vehicles. You will join an experienced team who work with passion, shares experience and take responsibility.

At Sigma Technology Development, you are offered a development-oriented, supportive and informal culture that takes on the strengths of an experienced and multicultural organisation. We give you great opportunities to influence in a positive and healthy working environment, with challenging projects and competent colleagues. Simply put, at Sigma you will be in focus!

Basic qualifications

• B.S or M.S. in Computer Science or equivalent experience
• Experience in software development in embedded systems
• Experience in modern android development and passion for quality
• Embedded Linux
• Experience of working in agile teams
• Fluent in English (written and spoken)
• Squish, Git, Jira, Jenkins, Automotive and/or Telecom experience is an advantage

Additional skills

• Results oriented and proactive
• Team player eager to share knowledge
• Good communication skills

We Offer

Sigma Technology Development is a part of Sigma; one of Sweden’s largest privately owned consulting group with the objective to make our customers competitive through technical know-how and a passion for constantly finding better solutions. For over 20 years, Sigma Technology Development has focused on delivering top-quality software engineering within R&D for embedded systems.

Contact

Welcome to our team!
If you have any questions, please don’t hesitate to contact sara.elliot@sigmatechnology.se or +46 706 946126.

Informationsarkitekt – teknisk dokumentation

Stockholm - Sweden

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Hos oss står teknisk dokumentation i fokus. Vi är idag ca 250 medarbetare i Sverige som hjälper våra kunder att förbättra sitt budskap med text, bild, animationer och den senaste tekniken inom AR/VR. Vi samarbetar ofta i kundprojekt med våra Sigma kollegor i Kina, Ungern och USA.
Tillsammans skapar vi dokumentation i världsklass!

Som Informationsarkitekt hos oss så kommer du att hjälpa vår kund att implementera nya informationsmodeller och driva förändringsarbete inom teknisk dokumentation.
Du kommer att tillsammans med våra Tekniska Skribenter att analysera vår kunds dokumentation och ansvara för förbättringsförslag av såväl innehåll, struktur som av avdelningens arbetsprocesser.

Basic qualifications

För att lyckas i rollen som Informationsarkitekt har du erfarenhet av att utföra informationsanalyser samt av att strukturera informations- och arbetsprocesser. Du har tidigare erfarenhet av arbete som teknisk skribent och är van att arbeta utifrån informationsmodeller såsom DITA.
Du trivs i en roll där du självständigt driver ditt arbete mot tydliga mål och trivs att samarbeta med olika avdelningar för att få fram den information som krävs för din leverans.
Vi ser gärna att du har en akademisk examen och ett genuint intresserad för teknik.
Du har god språklig och pedagogisk förmåga samt behärskar engelska utmärkt i både tal och skrift. Eftersom du kommer att arbeta som konsult måste du trivas med att samarbeta med människor i en internationell arbetsmiljö. Våra konsultuppdrag utförs ibland på vårt kontor men oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

We Offer

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, vi har blivit framröstade som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning.

Contact

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Ansökan skickas till; patrik.almstrom@sigmatechnology.se
För frågor och mer information, vänligen kontakta Patrik Almström, 0761-01 68 80.
Vi ser fram emot din ansökan!

Teknikinformatörer till Lund

Malmö - Lund - Sweden

Tycker Du om utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett klart och koncist sätt? Kan Du analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse? Har Du känsla för språkstil och informationsflöde? Vill Du vara en del av ett växande och globalt företag? För mer information, se https://sigmatechnology.se/product-information/

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!

Basic qualifications

– Teknisk bakgrund: MSc, BSc eller liknande inom tex elektronik, maskin eller data
– Minst 2 års erfarenhet av teknisk dokumentation eller annan relevant erfarenhet
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
– Kännedom om XML och Content Management-system

We Offer

Oavsett om Du kallar Dig teknisk skribent, teknikinformatör eller informationsingenjör, har Du ett genuint intresse för teknik och språk. Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och Din vilja att utvecklas tillsammans med oss.
Du är noggrann, problemlösande och resultatorienterad. Du är även initiativtagande och kommunikativ. Eftersom Du kommer att arbeta som konsult trivs Du också med att samarbeta med nya människor, gärna i en internationell arbetsmiljö.

Contact

Varmt välkommen att söka tjänsten på http://profiler.sigmatechnology.se och vi kommer att kontakta dig om din profil matchar.
För frågor och mer information, vänligen kontakta enhetschef Mikael Stenborg, mikael.stenborg@sigmatechnology.se eller Anna Wallinder, anna.wallinder@sigmatechnology.se.

Vi söker juniora ingenjörer med god kunskap inom Matlab/Simulink utvecklare

Linköping - Sweden

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre.Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill nu förstärka vårt team i Linköping med juniora ingenjörer med god kunskap inom Matlab.

Du som brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant kommer att trivas på Sigma Technology. Att arbeta agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.

Basic qualifications

Vi tror att du som söker har:

– MSc eller BSc inom data, elektronik, mekatronik
– Minst 1 års erfarenhet av mjukvaruutveckling eller elektronikutveckling inom inbyggda system
– Goda kunskaper i C/C++ i kombination med MATLAB/Simulink
– Goda kunskaper i svenska och engelska
– Körkort B

We Offer

Vi har över 20 år har vi arbetat med elektronik och mjukvara inom inbyggda system i några av världens mest utmanande produkter. Tillsammans med ledande företag inom fordons-, telekom- och försvarsindustrin arbetar vi i teknikens framkant och bidrar till dagens och morgondagens innovationer. Vi har fördelen att ingå i en större global företagsgrupp, Sigma, samtidigt som vi värnar om vår entreprenörsanda, transparens och medarbetarfokus som genomsyrar bolaget. 2016 röstades vi fram till Sveriges 11:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums årliga undersökning!

Contact

Bli en del av vårt härliga team och skicka in din ansökan redan idag! Vill du ha mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sara Ådahl-Aggebäck på 0702007358 alt sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se

Sigma söker mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till Linköping!

Linköping - Sweden

Sigma Technology Mid söker dig som är intresserade av att utvecklas tillsammans med oss både individuellt och professionellt. Vår breda kundbas gör att du kan räkna med spännande utmaningar och vi arbetar aktivt med att erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag. Vi diskuterar gemensamt fram vilket av våra uppdrag som passar just Dig och din profil bäst.

Vi har ett stort behov av duktiga mjukvaruutvecklare inom inbyggda system och söker nu dig som är intresserad av nya utmaningar inom området.

Basic qualifications

Du är utbildad inom relevant område och har minst 3 års erfarenhet av att jobba med följande:

– C/C++
– Rhapsody C
– MatLab/Simulink
– Linux/uClinux

Övriga krav:
– Flytande svenska i tal och skrift
– B-körkort

Meriterande:
– Flexray
– ISO26262
– Autosar
– Bildbehandling, HDR – Bluetooth
– DSP: BlackFin, Kalimba DSP eller ARM
– MatLab/Simulink

Additional skills

Som person ser vi att du är tekniskt intresserad och gillar att arbeta med hela kedjan inom utveckling. Du är drivande och mån om att utveckla dina arbetsuppgifter så väl som dig själv och dina kollegor. Du är lyhörd för verksamhetens behov och tycker det är roligt att arbeta i en konsultroll.

We Offer

Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 3 år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, mjukvarudesign, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och telecomföretag.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher.

Sigma Technology Mid AB är ett bolag med fokus på Inbyggda system och Digitalisering. Vår ambition är att alltid leverera med högsta kvali

Contact

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Sara Ådahl-Aggebäck
Sigma Technology Mid
+46702007358
sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se

Mjukvaruutvecklare till Göteborg!

Göteborg - Sweden

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre.
Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, en av Sveriges bästa arbetsgivare tre år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning.

Basic qualifications

Du som brinner för mjukvaruutveckling och teknik kommer att trivas på Sigma Technology. Att jobba agilt är viktigt för dig och att alltid leverera med god kvalitet.
Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har hög social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.

Additional skills

– Civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen
– Några års erfarenhet av agil system-/mjukvaruutveckling
– Några av följande; C,C++, JAVA, C#, .NET, Android, IOS
– Vi ser gärna att du har erfarenhet av JIRA och CI

We Offer

Som en del av Sigma Technology kommer du få möjligheten att verka i spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Just nu söker vi nya blivande stjärnor till våra kontor i Göteborg.

Contact

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med din ansökan. För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera din kompetens.

Har du frågor kring kontakta Jessica.Mitrosbaras@sigmatechnology.se Göteborg +46 706039660

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker juniora ingenjörer med god kunskap inom Matlab/Simulink utvecklare

Linköping - Sweden

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre.Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill nu förstärka vårt team i Linköping med juniora ingenjörer med god kunskap inom Matlab.

Du som brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant kommer att trivas på Sigma Technology. Att arbeta agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.

Basic qualifications

Vi tror att du som söker har:

– MSc eller BSc inom data, elektronik, mekatronik
– Minst 1 års erfarenhet av mjukvaruutveckling eller elektronikutveckling inom inbyggda system
– Goda kunskaper i C/C++ i kombination med MATLAB/Simulink
– Goda kunskaper i svenska och engelska
– Körkort B

Additional skills

We Offer

Vi har över 20 år har vi arbetat med elektronik och mjukvara inom inbyggda system i några av världens mest utmanande produkter. Tillsammans med ledande företag inom fordons-, telekom- och försvarsindustrin arbetar vi i teknikens framkant och bidrar till dagens och morgondagens innovationer. Vi har fördelen att ingå i en större global företagsgrupp, Sigma, samtidigt som vi värnar om vår entreprenörsanda, transparens och medarbetarfokus som genomsyrar bolaget. 2016 röstades vi fram till Sveriges 11:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums årliga undersökning!

Contact

Bli en del av vårt härliga team och skicka in din ansökan redan idag! Vill du ha mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sara Ådahl-Aggebäck på 0702007358 alt sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se

Sigma söker mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till Linköping!

Linköping - Sweden

Sigma Technology Mid söker dig som är intresserade av att utvecklas tillsammans med oss både individuellt och professionellt. Vår breda kundbas gör att du kan räkna med spännande utmaningar och vi arbetar aktivt med att erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag. Vi diskuterar gemensamt fram vilket av våra uppdrag som passar just Dig och din profil bäst.

Vi har ett stort behov av duktiga mjukvaruutvecklare inom inbyggda system och söker nu dig som är intresserad av nya utmaningar inom området.

Basic qualifications

Du är utbildad inom relevant område och har minst 3 års erfarenhet av att jobba med följande:

– C/C++
– Rhapsody C
– MatLab/Simulink
– Linux/uClinux

Övriga krav:
– Flytande svenska i tal och skrift
– B-körkort

Meriterande:
– Flexray
– ISO26262
– Autosar
– Bildbehandling, HDR – Bluetooth
– DSP: BlackFin, Kalimba DSP eller ARM
– MatLab/Simulink

Additional skills

Som person ser vi att du är tekniskt intresserad och gillar att arbeta med hela kedjan inom utveckling. Du är drivande och mån om att utveckla dina arbetsuppgifter så väl som dig själv och dina kollegor. Du är lyhörd för verksamhetens behov och tycker det är roligt att arbeta i en konsultroll.

We Offer

Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 3 år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, mjukvarudesign, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och telecomföretag.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher.

Sigma Technology Mid AB är ett bolag med fokus på Inbyggda system och Digitalisering. Vår ambition är att alltid leverera med högsta kvali

Contact

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Sara Ådahl-Aggebäck
Sigma Technology Mid
+46702007358
sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se

Technical Writer

Hungary - Budapest

Join us!
Sigma Technology is part of Sigma Group, and is a global supplier of engineering solutions, including software development, product information, and embedded solutions. We are experts with a passion for technology and information, and take pride in delivering quality and constantly improving our deliveries. Sigma has about 3200 employees in 11 countries. We are still expanding, and currently offering a technical writer position.

Basic qualifications

•Technical background: MSc, BSc, or similar (preferably IT or telecommunications)
•Excellent English skills, both written and spoken
•Strong technical understanding
•Analytic thinking, thoroughness, good communication skills
•Good ability in multi-tasking and independent problem solving
•Ability to work in a team

Additional skills

•Work experience in engineering, IT services, technical writing, or in the technical information area
•Work experience in the telecommunication sector
•Familiarity with XML, DITA, and content management systems

We Offer

•World-class premises and working conditions
•Family-friendly workplace
•Challenging projects in a young and dynamic team
•Continuous learning and self-development possibilities
•Competitive salary plus benefits

Contact

If you are interested in the position mentioned above, please send your detailed CV (in English) to karrier@sigmatechnology.se

Technical Writer for Telecom Products

Shanghai - China

We are looking for a technical writer in China. As a technical writer you will develop and deliver information for our customers. You will work with our customers’ research and development departments during all phases of their product development. The work consists of analyzing the needs of our customers and developing new information solutions as well as producing customer product information for systems and products.

Basic qualifications

• Technical background: MSc, BSc, or similar
• Excellent English skills, both written and spoken
• Work experience in technical writing or technical information area

Additional skills

• Good ability in multi-tasking and independent problem solving
• Analytical, thorough, communicative, and result-oriented
• University degree in computer science, electrical engineering, technical information and documentation, or similar
• Knowledge of Abortext, FrameMaker, XML, DITA, and DTD
• Work experience in the telecom, mechanical, or electronics sector
• Work experience within an international company
• Excellent Chinese skills, both written and spoken

We Offer

Full-time positions.

Contact

Input your competence and experience details at http://profiler.sigmatechnology.se and we will contact you if your profile matches our needs.

For more information, contact Susan Johansson, susan.johansson@sigmatechnology.se

Sigma söker elektronikkonstruktörer till Linköping!

Linköping - Sweden

Sigma Technology Mid söker dig som är intresserade av att utvecklas tillsammans med oss både individuellt och professionellt. Vår breda kundbas gör att du kan räkna med spännande utmaningar och vi arbetar aktivt med att erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag. Vi diskuterar gemensamt fram vilket av våra uppdrag som passar just Dig och din profil bäst.

Vi har ett stort behov av kompetenta elektronikkonstruktörer och söker nu dig som är intresserad av nya utmaningar inom området.

Basic qualifications

Du är utbildad inom relevant område och har minst 3 års erfarenhet av att jobba med följande:

– Digital och analog elektronikkonstruktion
– Kretskortslayout
– Gedigen kompetens och erfarenhet inom EMC och genomförande av kvalificerande provning.
– Prototyparbete

Övriga krav:
– Flytande svenska i tal och skrift
– B-körkort

Meriterande:
– RF designarbete/simulering
– Kraftelektronik

Additional skills

Som person ser vi att du är praktiskt lagd med en vilja att själv arbeta praktiskt. Du är drivande och mån om att utveckla dina arbetsuppgifter så väl som dig själv och dina kollegor. Du är lyhörd för verksamhetens behov och tycker det är roligt att arbeta i en konsultroll.

We Offer

Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 3 år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, mjukvarudesign, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och telekomföretag.
Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher. Sigma Technology Mid AB är ett bolag med fokus på Inbyggda system.

Contact

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta, Sara Ådahl-Aggebäck på telefon +46 702 00 73 58 eller maila på sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se.

Sigma söker seniora mjukvaruutvecklare

Linköping - Sweden

Sigma Technology MID AB i Linköping expanderar och söker seniora mjukvaruutvecklare som vill spela en avgörande roll i utvecklingen av framtidens produkter.

Du kommer att arbeta med flera ledande svenska och internationella företag och du kommer vara en viktig del av vårt bolag. Vi värderar långsiktiga och öppna/ärliga relationer med våra anställda och våra kunder. I din roll som seniorkonsult så kommer du mycket nära din kund i det dagliga samarbetet. Detta innebär att de kommer att ha en stark tillit till dig och de kommer att utmana dig att tillhandahålla dem nya lösningar och att kontinuerligt leverera högkvalitativa resultat. Du kommer att få en hög grad av egenansvar i din roll och därmed en stor frihet. Rollen innebär att du kommer att få arbeta komplexa tekniska lösningar som kommer att utmana dig som ingenjör!

Att arbeta för Sigma Technology innebär att du kommer att få arbeta för ett framgångsrikt och lönsamt företag med en mycket positiv tillväxtkurva. Du kommer att vara en del av ett företag som alltid strävar efter framgång. Sigma Technology är ett företag med global närvaro och globala leveranser. En av Sigma Technologys fokuspunkter är att vara en lokal leverantör med global styrka. I ditt dagliga arbete innebär det att du även kan komma att ha kontakter med Sigmakollegor i andra länder.

Basic qualifications

Vi vill att du har minst 10 års erfarenhet av produktrelaterad mjukvaruutveckling. De områden som du har varit verksam inom får gärna vara inom fordon, försvar, telecom eller något annat high end-segment. De vi söker ska ha hög kompetens inom sitt område. Vi ser gärna att du kan axla rollen som systemarkitekt eller annan tung teknisk ledarroll om så behövs. Har du erfarenhet av att arbeta med molnlösningar så ser vi det som en mycket positiv erfarenhet.

Det vi gärna ser att du har kompetens inom är t. ex.

C
C++
Linux

Meriterande kompetensområden:
JAVA
AUTOSAR
ISO26262
AUTOSAR

Additional skills

Du ska vara en utpräglad teamspelare. För att passa in i denna roll som bör du uppfattas i din omgivning som auktoritär inom ditt kompetensområde. Att inneha en seniorkonsultroll hos Sigma ställer stora krav på din leveransförmåga och din förmåga att förmedla din kompetens till omgivningen då du kommer att vara en teknisk ledare både internt och externt. I rollen som konsult kommer du att få byta uppdrag med jämna mellanrum vilket innebär att du måste gilla att den flexibilitet som det innebär.

We Offer

Sigma Technology är en del av Sigma Group och är en global leverantör av mjukvaruutveckling, produktinformation, inbyggda system, och offshore. Vi är experter med en passion för teknik och information, och är stolta över att leverera kvalitet och ständigt förbättra våra leveranser. Vår filosofi är “Local Drive – Global Strength”, därför har vi kontor över hela världen för att vara nära våra kunder. Sigma Group ägs av Danir AB och har cirka 3500 anställda och ett nätverk av partners i 11 länder. Sigma Technology blev rankad som 11 populäraste arbetsgivaren i Universums senaste undersökning.

Contact

Kontakta oss gärna om du är intresserad av tjänsten! Ring Sara Ådahl Aggebäck på 0702-00 73 58 eller maila Sara på sara.adahl-aggeback@sigmatechnology.se så får du veta mer.

C/C++ Software Developer

Göteborg - Sweden

We live and breathe technology, especially electronics and embedded design. We keep up to date on trends; what’s new and what’s upcoming. We love to make our customers competitive through technical know-how and we have a passion for constantly finding better solutions with the intention of creating a better tomorrow. Do you recognize yourself? Great, let’s get in touch by sending us your profile to sara.elliot@sigmatechnology.se or give me a call at +46 706 946126. If you have an active GitHub, please include a link because we want to see it!

Basic qualifications

• At least 3 years of experience in software development for embedded systems
• University degree in Computer Science, Electrical Engineering, Mechatronics or equivalent competence
• Proficiency in C / C++ programming
• Knowledge of Simulink and model-based SW development
• Competence in Scrum/Agile development
• Fluent in English (written and spoken)
• Automotive and/or Telecom experience is an advantage

Additional skills

• Results oriented and proactive
• Team player eager to share knowledge
• Good communication skills

We Offer

What is in it for you?

• Expand your professional network and develop your career at the forefront of technology
• Fun, motivated and social environment
• A profitable growth company
• Multicultural environment
• Comprehensive compensation and benefits package

Sigma Technology Development is a part of Sigma; Sweden’s largest privately owned consulting group. For over 20 years, Sigma Technology Development has focused on delivering top-quality software engineering within R&D for embedded systems.

Contact

Welcome to our team!
If you have any questions, please don’t hesitate to contact sara.elliot@sigmatechnology.se or +46 706 946126.

Android Software Developer

Göteborg - Sweden

We are looking for engineers with a keen interest in technology and automotive and with a deep knowledge in android software development. You will be responsible for working within a cross-functional and creative team to develop, improve and implement android platforms and apps in vehicles. You will join an experienced team who work with passion, shares experience and take responsibility.

At Sigma Technology Development, you are offered a development-oriented, supportive and informal culture that takes on the strengths of an experienced and multicultural organisation. We give you great opportunities to influence in a positive and healthy working environment, with challenging projects and competent colleagues. Simply put, at Sigma you will be in focus!

Basic qualifications

• B.S or M.S. in Computer Science or equivalent experience
• Experience in software development in embedded systems
• Experience in modern android development and passion for quality
• Embedded Linux
• Experience of working in agile teams
• Fluent in English (written and spoken)
• Squish, Git, Jira, Jenkins, Automotive and/or Telecom experience is an advantage

Additional skills

• Results oriented and proactive
• Team player eager to share knowledge
• Good communication skills

We Offer

Sigma Technology Development is a part of Sigma; Sweden’s largest privately owned consulting group with the objective to make our customers competitive through technical know-how and a passion for constantly finding better solutions. For over 20 years, Sigma Technology Development has focused on delivering top-quality software engineering within R&D for embedded systems.

Contact

Welcome to our team!
If you have any questions, please don’t hesitate to contact sara.elliot@sigmatechnology.se or +46 706 946126.

Seniorkonsult med passion för teknik och ledarskap!

Linköping - Sweden

Sigma Technology MID AB expanderar och söker dig som vill ta nästa steg i karriären och kombinera din konsultroll med att bygga upp vår inhouse-verksamhet i Linköping. I din roll ingår, att rekrytera resurser för att bygga upp inhouse-verksamheten och samtidigt verka som säljstöd. För att klara uppdraget så behöver du ha utvecklade ledaregenskaper och vara van vid att ha kontakt med kunder. Med tiden så kommer du att få ansvaret för de team som jobbar i våra åtaganden. I denna roll så blir din uppgift, utöver att leda teamet, fortsätta att utveckla dig som ingenjör i olika kunduppdrag. Du ska även planera, genomföra och delta i aktiviteter riktade till rekrytering, kund, underkonsultnätverk och personal. Vid behov ska du samordna interna kompetensprojekt och kundsamarbetsprojekt som projektledare. Din bakgrund är att du har minst 8-års erfarenhet inom mjukvaru- och/eller elektronik-utveckling. I din roll så blir du den sammanhållande punkten för ditt team både kompetensmässigt och ledarmässigt. Vi erbjuder en teknikintensiv miljö där du får möjlighet att utveckla och fördjupa dig som konsult och som ledare.

Basic qualifications

För att matcha denna tjänst måste du ha följjande med dig:

Minst 8 års erfarenhet.
Kunskaper inom “produktrelaterad” mjukvaruutveckling, alternativt kunskaper inom elektronikkonstruktion.
Van vid kundkontakter.
Utpräglad teammänniska
Starkt teknikintresse
Ledaregenskaper
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift

Additional skills

Vana vid rekryteringsarbete
Vana av teknisk försäljning

We Offer

Vi på Sigma Technology är ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre.Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de mest framgångsrika teknik och produktbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina utmaningar. På Sigma tar vi hand om varandra och vil varandras bästa. Det är därför vi kallar oss för “The Sigma family”.

Contact

För mer information om tjänsten kontakta:

Risto Kesti
Vice President

0727-441300
risto.kesti@sigmatechnology.se

Seniorkonsult med ledarambitioner!

Jönköping - Sweden

Sigma Technology MID AB expanderar och söker dig som vill ta nästa steg i karriären och kombinera din konsultroll med att bygga upp vår inhouse-verksamhet i Jönköping. I din roll ingår, att rekrytera resurser för att bygga upp inhouse-verksamheten och samtidigt verka som säljstöd. För att klara uppdraget så behöver du ha utvecklade ledaregenskaper och vara van vid att ha kontakt med kunder. Med tiden så kommer du att få ansvaret för de team som jobbar i våra åtaganden. I denna roll så blir din uppgift, utöver att leda teamet, fortsätta att utveckla dig som ingenjör i olika kunduppdrag. Du ska även planera, genomföra och delta i aktiviteter riktade till rekrytering, kund, underkonsultnätverk och personal. Vid behov ska du samordna interna kompetensprojekt och kundsamarbetsprojekt som projektledare. Din bakgrund är att du har minst 8-års erfarenhet inom mjukvaru- och/eller elektronik-utveckling. I din roll så blir du den sammanhållande punkten för ditt team både kompetensmässigt och ledarmässigt. Vi erbjuder en teknikintensiv miljö där du får möjlighet att utveckla och fördjupa dig som konsult och som ledare.

Basic qualifications

För att matcha denna tjänst måste du ha följjande med dig:

Minst 8 års erfarenhet.
Kunskaper inom “produktrelaterad” mjukvaruutveckling, alternativt kunskaper inom elektronikkonstruktion.
Van vid kundkontakter.
Utpräglad teammänniska
Starkt teknikintresse
Ledaregenskaper
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift

Additional skills

Vana vid rekryteringsarbete
Vana av teknisk försäljning

We Offer

Vi på Sigma Technology är ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre.Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de mest framgångsrika teknik och produktbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina utmaningar. På Sigma tar vi hand om varandra och vil varandras bästa. Det är därför vi kallar oss för “The Sigma family”.

Contact

För mer information om tjänsten kontakta:

Risto Kesti
Vice President

0727-441300
risto.kesti@sigmatechnology.se

Teknisk skribent

Stockholm - Sweden

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Tycker du om utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett klart och koncist sätt? Kan du analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse? Då är du kanske vår nya tekniska skribent till vårt Stockholms team.
Våra konsultuppdrag utförs ibland på vårt kontor men oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Hos oss står teknisk dokumentation i fokus. Vi är idag ca 250 medarbetare i Sverige som hjälper våra kunder att förbättra sitt budskap med text, bild, animationer och den senaste tekniken inom AR/VR. Vi samarbetar ofta i kundprojekt med våra Sigma kollegor i Kina, Ungern och USA.
Tillsammans skapar vi dokumentation i världsklass!

Basic qualifications

För att lyckas i rollen som teknisk skribent är det viktigt att du har förmågan att formulera dig på engelska i tal och skrift. Goda kunskaper i svenska språket är en fördel men inte ett krav för tjänsten. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom elektronik, IT/Telecom, maskinteknisk, mekanik eller motsvarande. Du har minst ett års erfarenhet från arbete med underhåll/upprättande av t.ex. installations-, service-, underhållsmanualer och/eller utbildningsmaterial.
Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete med något XML baserat CMS eller annat dokumentationsverktyg t.ex. FrameMaker. Erfarenhet från något illustrations- och/eller CAD-verktyg är meriterande. Vi söker både juniora och seniora medarbetare.
Som person vill vi att du är social och utåtriktad samt har ett genuint intresserad för teknik och språk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss.

We Offer

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, vi har blivit framröstade som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning.

Contact

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Ansökan skickas till; patrik.almstrom@sigmatechnology.se
För frågor och mer information, vänligen kontakta Patrik Almström, 0761-01 68 80.
Vi ser fram emot din ansökan!

Experienced C++ Developer

Göteborg - Sweden

Are you ready for a new challenge that will move your career to the next level? In return, we will give you the opportunity to develop and grow!
You will work as a consultant part of an amazing team, and will develop software for our customers. As a software developer, you will be designing and developing features for complex software. Other work tasks include development of unit tests and documentation of the work performed. You will work as part of a dynamic team, based in Gothenburg.

Basic qualifications

• Solid experience in C++ development and telecommunication domain
• Technical background: MSc, BSc, or similar
• Swedish and English skills, both written and spoken

Additional skills

• Agile development using SCRUM and continuous integration
• Open source tools like Maven, Subversion, Git, Hudson/Jenkins
• Shell scripts programming experience is meritorious
• Good ability in multi-tasking and independent problem solving
• Analytical, thorough, communicative, and result-oriented

We Offer

• World-class premises and working conditions
• Family-friendly workplace
• Challenging projects in a young and dynamic team
• Continuous learning and self-development possibilities

Contact

Write your competence and experience details at http://profiler.sigmatechnology.se and we will contact you if your profile matches our needs.
send in your aplication or email, jessica.mitrosbaras@sigmatechnology.se
phone: +46706039660

Join Our Digital Services Team – Data Analytics

Göteborg - Sweden

Help our customer to create a better tomorrow using Data Analytics and new innovations!
We are currently recruiting for several new positions in the Digital Services area. As a consultant at Sigma Technology Solutions, you will help our customer with advanced Big Data Analytics and visualization of data. We are a consulting company that works with customers around the world in the area of Digital Services, Connected items/vehicles, and IoT. Join us on the journey of converging automotive and telecom industries.

We offer you an organization where you are in focus, in a company that is supportive, dynamic and engaging. Your personal and professional development are our top priorities. As a member of our team, you would experience true family values. We are proud of our culture and believe that our core strength is our ability to lift and support each other to reach new goals.

Over 20 years we have worked with electronics, software design and embedded systems, and with some of the world’s most challenging products. Together with our customers, we work in a cutting edge environment, solving the challenges of tomorrow.
Sigma Technology is a part of Sigma Group and is a global supplier of engineering solutions, including software development, product information, and embedded solutions.

Basic qualifications

• University degree B.Sc./M.Sc. within Statistics, Mathematics or Engineering
• More than 3 years of experience in Data Analytics field
• Competence in analytics platforms and tools such as MapR, R, Hadoop, SAS Institute, Teradata, QlikView and Power BI
• Statistics, Data Warehousing, machine learning
• Programming Languages: Java, Scala, and SQL
• Good Linux/Unix skills
• Excellent English skills, both written and spoken

Additional skills

• Scripting experience (Unix Shell, Python, etc.)
• Experience with Cloud technologies or virtualization
• Knowledge of Git, ClearCase or similar revision control systems
• Continuous Integration experience
• Knowledge of agile methodologies; SCRUM

We Offer

Challenging projects in a creative work environment
Continuous learning and self-development possibilities
Competitive salary plus benefits
Be a part of a successful growing organization

Contact

If you are interested, please send your detailed CV (in English) to Jessica.Mitrosbaras@sigmatechnology.se.

Business Analyst (BA)

Göteborg - Sweden

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du brinner för att konkretisera och dokumentera de krav och ideer andra har på olika tekniska system. Du är strukturerad, du gillar att tänka och agera i processer samt har förmågan att stimulera och entusiasmera andra. Att jobba agilt och dynamiskt är viktigt för dig och att alltid leverera med god kvalitet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har hög social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.

Basic qualifications

-Civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen
-Några års erfarenhet inom t ex;
-System utveckling/arkitektur
-Projektledning
-Storyboarding
-Use case scenarios
-Agila metoder
-Engelska i tal och skrift

Additional skills

-Erfarenhet av Automotive eller telecom
-Teknik intresserad
-Svenska i tal och skrift

We Offer

Vi erbjuder dig att arbeta i en organisation där du är I focus, vilken betyder en stödjande miljö som är dynamisk och engagerande. Här kommer du att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. I över 20 år har våra värderingar formats, och idag präglas familjevärderingar, alltså tron på varandra och vår förmåga att lyfta varandra för att nå mål och gemensamt stärka vår kompetens på marknaden.

Contact

Blli en del av vårt härliga team och skicka ett mail med ditt CV och några rader om dig själv. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera din kompetens.Eller kontakta: Jessica.Mitrosbaras@sigmatechnology.se Göteborg +46 706-039660 Varmt välkommen med din ansökan!

.NET Utvecklare

Göteborg - Sweden

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, en av Sveriges bästa arbetsgivare sex år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning.

Du som brinner för mjukvaruutveckling och teknik kommer att trivas på Sigma Technology. Att jobba agilt är viktigt för dig och att alltid leverera med god kvalitet.
Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har hög social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk. Tjänstens fokus ligger på att hålla en hög kvallite inom maintenance och kundsupport, och kommer att betyda mycket kundkontakt och utmana din problemlösningsförmåga.

Basic qualifications

– Civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen
– Minst 2 års erfarenhet av agil systemutveckling (SCRUM)
– Systemutveckling i .NET-miljö (C#)
– Microsoft SQL Server
– JIRA, Confluence
– Begränsad mängd nyutveckling

Additional skills

– Meriterande med Visual Basic kunskaper
– Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

We Offer

Vi erbjuder dig att arbeta i en organisation där du är I focus, vilken betyder en stödjande miljö som är dynamisk och engagerande. Här kommer du att få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. I över 20 år har våra värderingar formats, och idag präglas de av genuina familjevärderingar, alltså tron på varandra och vår förmåga att lyfta varandra för att nå mål och gemensamt stärka vår kompetens på marknaden.

Contact

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med din ansökan. För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera din kompetens.
Har du frågor kontakta jessica.mitrosbaras@sigmatechnology.se Göteborg +46 706039660

Varmt välkommen med din ansökan!

JAVA utvecklare

Göteborg - Sweden

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre.Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Är du en JAVA utvecklare som gillar nya utmaningar? Då är du kanske den vi söker till vårt Göteborgskontor.

Du som brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant kommer att trivas på Sigma Technology. Att arbeta agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.

Basic qualifications

Civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen

3 års erfarenhet av;
-Java SE, Swing, FX och RMI
-Git, Subversion
-Testing – Junit
-Hibernate eller liknande
-JIRA
-SCRUM

Additional skills

-Linux / Bash
-Ant / Maven
-Jenkins / Cruise Control
-Continuous integration

We Offer

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning. Självklart omfattas din anställning hos oss av friskvårdsbidrag, kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och stöttande chefer och kollegor. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera din kompetens.

Contact

Bli en del av vårt härliga team och skicka ett mail med ditt CV och några rader om dig själv till Jessca Mitrosbaras på jessica.mitrosbaras@sigmatechnology.se eller 0706-039660.

Varmt välkommen med din ansökan!

Systemingenjör Linköping

Linköping - Sweden

Sigma Technology söker systemingenjörer för jobb i en virtuell klientmiljö, med placeringsort Linköping. Du kommer huvudsakligen arbeta med teknikutveckling och integration i Windows men också med 3rd level support. Utvecklingsarbetet bedrivs till största del i projektform. Det innebär att du kommer att få ta delansvar i projektarbete och arbeta som drivande inom olika teknikutvecklingsuppdrag.

Basic qualifications

Vi söker en person med 5års erfarenhet av teknikutveckling som inte räds nya utmaningar och som snabbt kan skaffa sig en helhetsbild. Du bör vara initiativrik och van att arbeta självständigt såväl som i grupp. Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav.
Du ska ha kompetens och erfarenhet av teknikutveckling av större säkerhetskritiska lösningar inom Windows 7/Windows 10. Du bör ha erfarenhet av MS Exchange, MS SQL och MS Office. Du får gärna vara MCSE-certifierad.

Har du dessutom erfarenhet av, eller kunskap om, kopplingar mellan Windows- och Unix-miljöer, nätverk, applikationsintegration, datalagring och backup, så är det ett stort plus. Även erfarenhet av projektledning eller delprojektledning är meriterande.

Additional skills

Meriterande kunskaper:
• Netscaler
• Linux
• Power Shell
• XenApp
• XenDesktop
• XenServer
• Storefront
• VMware
• Windows klient OS

We Offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/ www.sigmatechnology.se

Contact

Skicka din ansökan till Tommy Hudin:
tommy.hudin@sigmatechnology.se
0706011898

Nätverkstekniker Linköping

Linköping - Sweden

Sigma Technology söker nätverkstekniker med placeringsort Linköping. Rollen som nätverkstekniker en bred roll som innebär att du kommer arbeta med kundens infrastruktur. Du kommer huvudsakligen arbeta med brandväggs/LAN/WAN/WLAN-frågor. Du kommer att få ta delansvar i projektarbete och arbeta som drivande inom olika uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Optimering, konfigurering och analysarbete av befintlig infrastruktur
• Felsökning av komplexa problem
• Backup och recovery
• Rollen innebär optimering, konfigurering, och analysarbete av befintlig infrastruktur

Basic qualifications

Vi söker en person med relevant utbildning och arbetslivserfarenhet som inte räds nya utmaningar och som snabbt kan skaffa sig en helhetsbild. Du bör vara initiativrik och van att arbeta självständigt såväl som i grupp. Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav.
Du ska ha kompetens och erfarenhet av att ha arbetat med större säkerhetskritiska lösningar inom Windows 7/Windows 10. Du bör ha erfarenhet av MS Exchange, MS SQL och MS Office. Du får gärna vara MCSE-certifierad.

Har du dessutom erfarenhet av, eller kunskap om, kopplingar mellan Windows- och Unix-miljöer, applikationsintegration, datalagring och backup, så är det ett stort plus. Även erfarenhet av projektledning eller delprojektledning är meriterande.

Additional skills

Önskvärda kunskaper:
• Brandväggar såsom FortiGate och Check Point
• Cisco routrar och switchar
• Netscaler
• Powershell
• ISE
• Nagios
• Cacti
• SCOM

We Offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/ www.sigmatechnology.se

Contact

Skicka din ansökan till Tommy Hudin:
tommy.hudin@sigmatechnology.se
0706011898

Metodingenjör/Service Engineer till fordonsindustrin

Sweden - Södertälje

Vill du jobba med att ta fram metodunderlag på vagns- och komponentnivå för reparations-, diagnostik- och underhållsinformation inom fordonsindustrin?

Har du kunskap om andra system som inbyggda system, hydrauliska, pneumatiska eller mekaniska?

Vill du vara en del av en global leverantör av produktinformation, inbyggda system, samt offshore-utveckling?

Tveka inte då och ansök redan idag, vi jobbar löpande med rekrytering!

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/

Basic qualifications

Du har en relevant högskoleutbildning, gärna Maskiningenjör, eller motsvarande praktisk yrkeserfarenhet. Du har lätt för att både förstå och beskriva system och instruktioner.

Du har förmågan att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och samarbetspartners som kollegor. Du har ett gott ordningssinne och du arbetar strukturerat. Du är kreativ och initiativrik när det gäller att utföra dina arbetsuppgifter och flexibel att hantera de flesta situationer som uppstår. Du är duktig på att självständigt driva olika uppdrag och du levererar alltid med rätt kvalitet.

Kunskap och erfarenhet av fordon.

Additional skills

We Offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/

Contact

Ansök på http://profiler.sigmatechnology.se och vi kommer att kontakta dig om din profil matchar våra behov.

För frågor och mer information, skicka ett e-mail till richard.gustafsson@sigmatechnology.se.

Are you the one?

Göteborg - Sweden

My Story, My Passion, My Sigma Technology

Are you the one?

 For me, it’s honesty and passion.

The thing that I listen to when I choose, is my heart, it’s never wrong. If I stay true to that, it will be forever, that I know! I care about the future, I care about the legacy we leave our children. I want the world to be better, safer and so much cooler than I could ever imagine or experience. And I will expect, and work, for a better tomorrow.

For me, it took two pretty long conversations about everything and absolutely nothing before I fell. But when I fell, I fell hard and I’m still so much in love. I was looking for a place where I could grow and prosper. But, most importantly, I was looking for a place where I felt I was surrounded by friends and family. I wanted to get inspiration from people with different backgrounds and culture. I wanted a place where we do things together. I wanted to feel safe in a stable environment, but still, I wanted to be able to be creative within my role and be a part of an organization that was innovative and entrepreneurial.

And I got it. I got a place in the Sigma family, and I’m happy!

My Passion is people, or, to be more precise, the conversations, the meetings. For me, the thing I get is the inspiration, I get inspired and that will definitely lead to my and others’ growth.  In my work, I try to find people, great talent, who, like me, have a passion, who want to work in an environment where the managers are transparent and the focus is on you as an individual. I want to attract persons that share the same values. I want to find people who are looking for something more than just another position. Together we will create the future, and we will do it as a family. We will have each other’s backs, we will respect each other and encourage each other to achieve greatness.

Are you curious? Send me a letter, and let’s see what happens.

If you have experience in software development, Digital Services or project management, I would love to come in contact with you.

Best Regards

Jessica Mitrosbaras, Sigma Technology

Jessica.mitrosbaras@sigmatechnology.se

+46 706 039 660

Ingenjörer med passion för teknik och problemlösning

Eskilstuna - Sweden - Stockholm

Föreställ dig en arbetsplats där du är i fokus. I en organisation som är öppen, stödjande, smidig och engagerande. Chefer, chefer, ledare och kollegor som aldrig längre är borta än ett telefonsamtal eller ett meddelande. Redo att möta dig i din utveckling, både personlig och professionell.

Vårt syfte

Vi är Sigma Technology Consulting, ett konsultföretag med ett tydligt syfte – ge dig förmåga att utvecklas.

Vårt sätt

Som konsulter skapar vi innovationer för våra kunder i marknadens tuffaste och mest utmanande projekt. Vårt sätt att göra detta är att vara viktigt för våra kunder. Det innebär att vi väljer uppdrag som gör att vi stannar på kanten och våra kunder ligger på toppen, vilket ger dig möjlighet att växa.

Vår vision

Tro på en bättre morgondag.

Vad gör vi?

Vi arbetar med forskning och utveckling och hjälper våra kunder att digitalisera och automatisera sina system, arbetssätt och produkter med fokus på fordons-, försvars- och telekom- och högteknologiska industrier. Varje uppdrag hos Sigma Technology Consulting har något att göra med mjukvara, oavsett om det är inbyggda system eller en applikation på hög nivå på vilken plattform som helst.

Vi arbetar med allt från sensorbaserade system till applikationer för kontroll eller övervakning. Beroende på uppdrag kan du ha en roll som testare eller testledare, mjukvaru- eller funktionsutvecklare, Scrum master eller Agile-coach, uppdragsledare eller projektledare, objektledare eller systemägare. Det ger dig möjlighet att utvecklas och växa.

Roliga fakta

Roliga fakta

Vad söker vi efter i dig?

Vi letar efter dig som ser en lösning i alla problem. Du har en examen som ingenjör inom datavetenskap, teknisk fysik, elektroteknik eller mekatronik. Du är skicklig mjukvaruutvecklare. Du har erfarenhet av att arbeta med inbyggda system. Framför allt tar du en aktiv roll i din utveckling och är du en lagspelare.

Låter det här som en perfekt nästa möjlighet för dig? Klicka här för att ansöka i ett enkelt steg genom att lägga till dina kontaktuppgifter och en länk till din LinkedIn-profil. Vi ses snart!

Har du frågor?

Razu Yousuff
076-088 25 57
razu.yousuff@sigmatechnology.se

Konsulter med passion för teknik och problemlösning

Eskilstuna - Sweden - Stockholm

Föreställ dig en arbetsplats där du är i fokus. I en organisation som är öppen, stödjande, dynamisk och engagerande. Chefer, ledare och kollegor som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller ett meddelande. Redo att möta dig i din utveckling, både personlig och professionell.

Vårt syfte

Vi är Sigma Technology Consulting, ett konsultföretag med ett tydligt syfte – ge dig förmåga att utvecklas.

Vårt sätt

Som konsulter skapar vi innovationer för våra kunder i marknadens tuffaste och mest utmanande projekt. Vårt sätt att göra detta är att vara viktiga för våra kunder. Det innebär att vi väljer uppdrag som gör att vi utvecklas och där våra kunder ökar sin konkurrenskraft, vilket ger dig möjlighet att växa.

Vår vision

Tro på en bättre morgondag.

Vad gör vi?

Vi arbetar med forskning och utveckling och hjälper våra kunder att digitalisera och automatisera sina system, arbetssätt och produkter med fokus på fordons-, försvars- och telekom- och högteknologiska industrier. Varje uppdrag hos Sigma Technology Consulting har något att göra med mjukvara, oavsett om det är inbyggda system eller en applikation på hög nivå på vilken plattform som helst.

Vi arbetar med allt från sensorbaserade system till applikationer för styrning eller övervakning. Beroende på uppdrag kan du ha en roll som testare eller testledare, mjukvaru- eller funktionsutvecklare, Scrum master eller Agile-coach, uppdragsledare eller projektledare, objektledare eller systemägare. Det ger dig möjlighet att utvecklas och växa.

Roliga fakta

Roliga fakta

Vad söker vi efter i dig?

Vi letar efter dig som ser en lösning i alla problem. Du har en examen som ingenjör inom datavetenskap, teknisk fysik, elektroteknik eller mekatronik. Du har erfarenhet och har arbetat i projekt med fokus på mjukvaruutveckling. Du behöver nödvändigtvis inte vara mjukvaruutvecklare men du har förståelse för mjukvara. Du har erfarenhet av att arbeta med inbyggda system. Framför allt tar du en aktiv roll i din utveckling och du är en lagspelare.

Låter det här som en perfekt nästa möjlighet för dig? Klicka här för att ansöka i ett enkelt steg genom att lägga till dina kontaktuppgifter och en länk till din LinkedIn-profil. Vi ses snart!

Har du frågor?

Kontakta Razu Yousuff
076-088 25 57
razu.yousuff@sigmatechnology.se

Javautvecklare i Växjö

Växjö - Sweden

Sigma Technology Solutions i Växjö är ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika företagen i regionen. Vid din sida har du Sigma Technology som är kända för att göra bra jobb hos våra kunder och som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Är du en JAVA utvecklare som gillar nya utmaningar? Då är du kanske den vi söker till vårt Växjökontor.

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning. Självklart omfattas din anställning hos oss av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag och stöttande chefer och kollegor. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan!

Basic qualifications

Du som brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant kommer att trivas på Sigma Technology. Att arbeta agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet.

Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.

Additional skills

• Civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen

Minst 2 års erfarenhet av;
• Java SE, Swing, FX och RMI
• Git, Subversion
• Testing – Junit
• Hibernate eller liknande
• JIRA
• SCRUM

Bra att kunna är också:
• Linux / Bash
• Ant / Maven
• Jenkins / Cruise Control
• Continuous integration

We Offer

Ett intressant och utvecklande arbete som konsult. Ett kul team av arbetskamrater. En anställning i ett bolag som just nu är inne i en mycket expansiv fas.

Contact

Välkommen att skicka ditt CV och några rader om dig själv till Daniel Björkman på daniel.bjorkman@sigmatechnology.se eller slå en signal på 070-6214417.

SIGMA SÖKER TEKNIKINFORMATÖRER TILL LINKÖPING

Linköping - Sweden

Tycker Du om utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett klart och koncist sätt? Kan Du analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse? Har Du känsla för språkstil och informationsflöde? Vill Du vara en del av ett växande och globalt företag? För mer information, se https://sigmatechnology.se/product-information/

Basic qualifications

– Teknisk bakgrund: MSc, BSc eller liknande inom elektronik, maskin, mekatronik eller informationsdesign
– Minst 2 års erfarenhet av teknisk dokumentation
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
– Kännedom om XML, SGML och Content Management-system

Additional skills

Oavsett om Du kallar Dig teknisk skribent, teknikinformatör eller informationsingenjör, har Du ett genuint intresse för teknik och språk. Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och Din vilja att utvecklas tillsammans med oss.
Du är noggrann, problemlösande och resultatorienterad. Du är även initiativtagande och kommunikativ. Eftersom Du kommer att arbeta som konsult trivs Du också med att samarbeta med nya människor, gärna i en internationell arbetsmiljö.

We Offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på https://sigmatechnology.se/career/

Contact

Varmt välkommen att söka tjänsten på http://profiler.sigmatechnology.se och vi kommer att kontakta dig om din profil matchar.

För frågor och mer information, vänligen kontakta enhetschef Richard Gustafsson, richard.gustafsson@sigmatechnology.se

Konsulter med passion för teknik och problemlösning

Eskilstuna - Sweden - Stockholm

Föreställ dig en arbetsplats där du är i fokus. I en organisation som är öppen, stödjande, dynamisk och engagerande. Chefer, ledare och kollegor som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller ett meddelande. Redo att möta dig i din utveckling, både personlig och professionell.

Vårt syfte

Vi är Sigma Technology Consulting, ett konsultföretag med ett tydligt syfte – ge dig förmåga att utvecklas.

Vårt sätt

Som konsulter skapar vi innovationer för våra kunder i marknadens tuffaste och mest utmanande projekt. Vårt sätt att göra detta är att vara viktiga för våra kunder. Det innebär att vi väljer uppdrag som gör att vi utvecklas och där våra kunder ökar sin konkurrenskraft, vilket ger dig möjlighet att växa.

Vår vision

Tro på en bättre morgondag.

Vad gör vi?

Vi arbetar med forskning och utveckling och hjälper våra kunder att digitalisera och automatisera sina system, arbetssätt och produkter med fokus på fordons-, försvars- och telekom- och högteknologiska industrier. Varje uppdrag hos Sigma Technology Consulting har något att göra med mjukvara, oavsett om det är inbyggda system eller en applikation på hög nivå på vilken plattform som helst.

Vi arbetar med allt från sensorbaserade system till applikationer för styrning eller övervakning. Beroende på uppdrag kan du ha en roll som testare eller testledare, mjukvaru- eller funktionsutvecklare, Scrum master eller Agile-coach, uppdragsledare eller projektledare, objektledare eller systemägare. Det ger dig möjlighet att utvecklas och växa.

Roliga fakta

Roliga fakta

Vad söker vi efter i dig?

Vi letar efter dig som ser en lösning i alla problem. Du har en examen som ingenjör inom datavetenskap, teknisk fysik, elektroteknik eller mekatronik. Du är skicklig på ett programmeringsspråk eller verktyg som Java, C, C ++, Python, Matlab, Simulink. Du har erfarenhet av att arbeta med inbyggda system. Framför allt tar du en aktiv roll i din utveckling och du är en lagspelare.

Låter det här som en perfekt nästa möjlighet för dig? Klicka här för att ansöka i ett enkelt steg genom att lägga till dina kontaktuppgifter och en länk till din LinkedIn-profil. Vi ses snart!

Har du frågor?

Razu Yousuff
076-088 25 57
razu.yousuff@sigmatechnology.se

Sigma söker teknikinformatörer till Södertälje

Sweden - Södertälje

Tycker Du om utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett klart och koncist sätt? Kan Du analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse? Har Du känsla för språkstil och informationsflöde? Vill Du vara en del av ett växande och globalt företag? För mer information, se http://sigmatechnology.se/product-information/

Basic qualifications

– Teknisk bakgrund: MSc, BSc eller liknande inom elektronik, maskin, mekatronik eller informationsdesign
– Minst 2 års erfarenhet av teknisk dokumentation
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
– Kännedom om XML, SGML och Content Management-system

Additional skills

Oavsett om Du kallar Dig teknisk skribent, teknikinformatör eller informationsingenjör, har Du ett genuint intresse för teknik och språk. Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och Din vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Du är noggrann, problemlösande och resultatorienterad. Du är även initiativtagande och kommunikativ. Eftersom Du kommer att arbeta som konsult trivs Du också med att samarbeta med nya människor, gärna i en internationell arbetsmiljö.

We Offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/

Contact

För frågor och mer information, vänligen kontakta enhetschef Richard Gustafsson, richard.gustafsson@sigmatechnology.se

Teknisk redaktör / Teknikinformatör

Eskilstuna - Sweden

En Teknisk redaktör ansvarar för reservdelsinformation för fordon. Det innebär dagliga internationella kontakter där god kommunikation är av största vikt. Man konsumerar stora mängder artikeldata från många olika system, applikationer och kontakter. Arbetet sker både individuellt och i grupp, i projektform och löpande underhåll. Arbetsbeskrivning: Positionen har under en tid utvecklas från en roll som skapar all reservdelsinformation till en roll som både skapar reservdelsinformation samt agerar specialist och beställare i större utsträckning. Huvuduppgifterna är: Du ansvara för produktion, underhåll och utveckling av reservdelsinformation. Här innefattas egen produktion, framställning av underlag för beställning och uppföljning. Vi vill att du ska vara en i teamet som bidra till positiv utveckling av avdelningen, med avseende på processer, roller och produkt.

Basic qualifications

Högskoleexamen eller motsvarande utbildning/erfarenhet inom teknik/information eller informationslogistik.
Duktig kommunikatör.
Bekväm i komplex IT-miljö.
Strukturerad och tålmodig med öga för detaljer.

Additional skills

Teknikinformatör, Teknisk redaktör, Teknisk administratör.
Kunskap och / eller erfarenhet av fordonsindustrin / anläggningsmaskiner.

We Offer

Sigma Technology är en del av Sigma, och är en global leverantör av produktinformation, inbyggda system samt offshore-utveckling. Vi är experter med en passion för teknik och information, och är stolta över att leverera kvalitet och ständigt förbättra våra leveranser. Vår filosofi är “Local Drive – Global Strength”,
Därför har vi kontor över hela världen för att vara nära våra kunder.
Sigma ägs av Danir AB och har cirka 2200 medarbetare i åtta länder.

Contact

För frågor och mer information, skicka ett e-mail till richard.gustafsson@sigmatechnology.se.

Ansök på http://profiler.sigmatechnology.se och vi kommer att kontakta dig om din profil matchar våra behov.

Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system

Borås - Sweden

Sigma Technology MID AB söker tjejer/killar som är intresserade av att utvecklas tillsammans med oss både individuellt och professionellt. Vår breda kundbas gör att du kan räkna med spännande utmaningar och vi arbetar aktivt med att erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag. Vi diskuterar gemensamt fram vilket av våra uppdrag som passar just Dig och din profil bäst.

Vi har ett stort behov av duktiga mjukvaruutvecklare inom inbyggda system och söker nu dig som är intresserad av nya utmaningar inom området.

Basic qualifications

Du är utbildad inom relevant område och har minst 3 års erfarenhet av att jobba med följande:

– C/C++

– LabWindows

Övriga krav:
– Flytande svenska i tal och skrift
– B-körkort

Meriterande:
– Flexray
– ISO26262
– Autosar
– Bildbehandling, HDR
– MatLab/Simulink
– Rhapsody
– Linux/uClinux

Additional skills

Som person ser vi att du är tekniskt intresserad och gillar att arbeta med hela kedjan inom utveckling. Du är drivande och mån om att utveckla dina arbetsuppgifter så väl som dig själv och dina kollegor. Du är lyhörd för verksamhetens behov och tycker det är roligt att arbeta i en konsultroll.

We Offer

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du som konsult får möjlighet att utveckla dig som ingenjör och som person. Du är i rollen som konsult den viktigaste medarbetaren i vårt företag och din utvecklling är det vi har i fokus.

Contact

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Martin Hjertberg
Unit Manager, Borås
0760-34 94 44
martin.hjertberg@sigmatechnology.se

Elektronikkonstruktör

Borås - Sweden

Sigma Technology Mid söker tjejer/killar som är intresserade av att utvecklas tillsammans med oss både individuellt och professionellt. Vår breda kundbas gör att du kan räkna med spännande utmaningar och vi arbetar aktivt med att erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag. Vi diskuterar gemensamt fram vilket av våra uppdrag som passar just Dig och din profil bäst.

Vi har ett stort behov av kompetenta elektronikkonstruktörer och söker nu dig som är intresserad av nya utmaningar inom området.

Basic qualifications

Du är utbildad inom relevant område och har minst 3 års erfarenhet av att jobba med följande:

– Digital och analog elektronikkonstruktion och simulering
– Hårdvarukonstruktion, inbyggda system
– Kretskortslayout
– Konstruktion för EMC och genomförande av kvalificerande provning.
– Prototyparbete

Additional skills

Övriga krav:
– Flytande svenska i tal och skrift
– B-körkort

Meriterande:
– RF designarbete/simulering
– Kraftelektronik
– Mät & styrelektronik
– Verifiering av konstruktion mot krav och standards som t.ex. CE, ETSI och FCC

We Offer

Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 3 år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, mjukvarudesign, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och telekomföretag.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher.

Sigma Technology Mid AB är ett bolag med fokus på Inbyggda system. Vår ambition är att leverera med högsta kvalité till våra kunder som fin

Contact

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Martin Hjertberg
Unit Manager, Borås
0760-34 94 44
martin.hjertberg@sigmatechnology.se

Test Automation Engineer

Hungary - Budapest

Join us!
Sigma Technology is part of Sigma Group, and is a global supplier of engineering solutions, including software development, product information, and embedded solutions. We are experts with a passion for technology and information, and take pride in delivering quality and constantly improving our deliveries. Sigma has about 3000 employees in 11 countries. We are still expanding, and currently offering a test automation engineer position.

Basic qualifications

• B.Sc./M.Sc. or ongoing education in information technology, computer science or a similar field
• General knowledge of testing concepts (White/Black Box, Regression, etc.)
• Continuous Integration experience (Jenkins)
• Knowledge of ISTQB
• Fluent English skills

We Offer

• World-class premises and working conditions
• Our office is located in the center of Budapest
• Family-friendly workplace
• Challenging projects in a young and dynamic team
• Continuous learning and self-development possibilities
• Competitive salary plus benefits

Contact

If you are interested, please send your detailed CV (in English) to karrier@sigmatechnology.se.

Java Developer

Hungary - Budapest

Join us!
Sigma Technology is part of Sigma Group, and is a global supplier of engineering solutions, including software development, product information, and embedded solutions. We are experts with a passion for technology and information, and take pride in delivering quality and constantly improving our deliveries. Sigma has about 3000 employees in 11 countries. We are still expanding, and currently offering a Java developer position.

Basic qualifications

• B.Sc./M.Sc. or ongoing education in information technology, computer science or a similar field
• Expertise in Java (client or server) and related technologies
• Knowledge of Object-Oriented Design
• Fluent English skills
• Flexibility, willingness to learn new technologies
• Good analytical and problem solving skills
• Good Linux/Unix skills

Additional skills

• Scripting experience (Unix shell, Python, etc.)
• Experience with Cloud technologies or virtualization
• Knowledge of Git, ClearCase or similar revision control systems
• Knowledge of agile methodologies

We Offer

• World-class premises and working conditions
• Family-friendly workplace
• Challenging projects in a young and dynamic team
• Continuous learning and self-development possibilities
• Competitive salary plus benefits

Contact

If you are interested, please send your detailed CV (in English) to karrier@sigmatechnology.se.

Linux Software Engineer

Hungary - Budapest

Join us!
Sigma Technology is part of Sigma Group, and is a global supplier of engineering solutions, including software development, product information, and embedded solutions. We are experts with a passion for technology and information, and take pride in delivering quality and constantly improving our deliveries. Sigma has about 3000 employees in 11 countries. We are still expanding, and currently offering a Linux software engineer position.

Tasks:
• Work closely with software engineers to produce applications or platform solutions
• Support virtualization and cloud computing processes
• Provide monitoring and security support
• Participate in infrastructure automation

Basic qualifications

• B.Sc./M.Sc. or ongoing education in information technology, computer science or a similar field
• Experience in Unix/Linux platforms including scripting (Unix shell, Python, Bash, etc.)
• Fluent English skills

Additional skills

• Experience in Linux administration and support
• Experience with Cloud technologies or virtualization
• Knowledge of Git, ClearCase or similar revision control systems
• Experience in an object oriented programming language
• Flexibility, willingness to learn new technologies

We Offer

• World-class premises and working conditions
• Family-friendly workplace
• Challenging projects in a young and dynamic team
• Continuous learning and self-development possibilities
• Competitive salary plus benefits

Contact

If you are interested, please send your detailed CV (in English) to karrier@sigmatechnology.se.

Sigma söker mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till Linköping!

Linköping - Sweden

Sigma Technology Mid söker dig som är intresserade av att utvecklas tillsammans med oss både individuellt och professionellt. Vår breda kundbas gör att du kan räkna med spännande utmaningar och vi arbetar aktivt med att erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag. Vi diskuterar gemensamt fram vilket av våra uppdrag som passar just Dig och din profil bäst.

Vi har ett stort behov av duktiga mjukvaruutvecklare inom inbyggda system och söker nu dig som är intresserad av nya utmaningar inom området.

Basic qualifications

Du är utbildad inom relevant område och har minst 3 års erfarenhet av att jobba med följande:

– C/C++
– Rhapsody C
– MatLab/Simulink
– Linux/uClinux

Övriga krav:
– Flytande svenska i tal och skrift
– B-körkort

Meriterande:
– Flexray
– ISO26262
– Autosar
– Bildbehandling, HDR – Bluetooth
– DSP: BlackFin, Kalimba DSP eller ARM
– MatLab/Simulink

Additional skills

Som person ser vi att du är tekniskt intresserad och gillar att arbeta med hela kedjan inom utveckling. Du är drivande och mån om att utveckla dina arbetsuppgifter så väl som dig själv och dina kollegor. Du är lyhörd för verksamhetens behov och tycker det är roligt att arbeta i en konsultroll.

We Offer

Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 3 år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, mjukvarudesign, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och telecomföretag.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher.

Sigma Technology Mid AB är ett bolag med fokus på Inbyggda system och Digitalisering. Vår ambition är att alltid leverera med högsta kvalité till våra kunder. Vi erbjuder en modern arbetsplats med Individen är i centrum!

Contact

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Risto Kesti
Sigma Technology Mid
+46727441300
risto.kesti@sigmatechnology.se

Technical Writer / Information Engineer

Sweden - Karlskrona

How does working with technical documentation for world-leading companies sound?

We want to find additional innovative members to join the excellent team we have in Karlskrona, to work within the telecom/software sector.

As a technical writer at Sigma Technology, you will be part of a team of technical writers that ensures our customers’ products – with the right information at the right place – can be installed, used, and serviced.

You will, within your role, be responsible for creating and updating product information based on various forms of input for new and exciting products from global companies. We are looking for candidates who are good problem solvers, thorough, and good at meeting and keeping deadlines.

Sigma Technology has been voted by its employees as one of the best employers in Sweden for the past three years. We are a global supplier of product information, embedded solutions, and offshore development to some of the world’s largest corporations.

Basic qualifications

• Technical background: MSc, BSc, or similar
• Excellent English and Swedish skills, both written and spoken
• Work experience in technical writing or technical information area

Additional skills

• Good ability in multi-tasking and independent problem solving
• Analytical, thorough, communicative, and result-oriented
• University degree in computer science, electrical engineering, technical information and documentation, or similar
• Work experience in the telecom or software industry sector
• Agile and Lean knowledge
• Java and/or XML knowledge

We Offer

Sigma Technology has been voted by its employees as one of the best employers in Sweden for the past three years. We are a global supplier of product information, embedded solutions, and offshore development to some of the world’s largest corporations.

Contact

Apply at http://profiler.sigmatechnology.se, and we will contact you if your profile matches our needs.
For questions and more information, send an e-mail to stephan.quist@sigmatechnology.se.

Join us in Karlskrona

Join our growing team in Karlskrona! We are now looking for technical writers and Java developers.

Sigma Technology is striving for innovation and development. We only have two priorities: our coworkers and our customers. We invite you to an organization without language and culture borders. By now we gather over 550 sharp minds from 25 countries. At Sigma Technology we put you in focus, and we want you to stay with us for a long time! We think it is really important that you thrive at work and that we have fun together.

 

TECHNICAL WRITER

We want to find additional innovative members to join the excellent team we have in Karlskrona, to work within the telecom/software sector.

As a technical writer at Sigma Technology, you will be part of a team of technical writers that ensures our customers’ products – with the right information at the right place – can be installed, used, and serviced. You will, within your role, be responsible for creating and updating product information based on various forms of input for new and exciting products from global companies. We are looking for candidates who are good problem solvers, thorough, and good at meeting and keeping deadlines.

READ MORE AND APPLY HERE

JAVA DEVELOPER

Sigma Technology is expanding and so is our team of excellent consultants within Java development in Karlskrona. We are looking for passionate developers who would like to work with software development within advanced technology and systems.

READ MORE AND APPLY HERE

IT SOUNDS INTERESTING, KEEP ME INFORMED ABOUT SIMILAR JOBS

Become our friend and get information tailored specifically for your straight to your mailbox!

ABOUT SIGMA TECHNOLOGY

Sigma Technology is a part of Sigma Group and is a global supplier of product information, software & embedded design, and offshore development. We are experts with a passion for technology and information, and take pride in delivering quality and constantly improving our deliveries. Our philosophy is “Local Drive – Global Strength”, therefore we have offices worldwide to be close to our customers.

Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family. We are 3,200 employees in eleven countries.

Mjukvaruutvecklare till Jönköping

Jönköping - Sweden

Sigma Technology MID AB i Jönköping expanderar och söker seniora mjukvaruutvecklare som vill spela en avgörande roll i utvecklingen av framtidens produkter.

Du kommer att arbeta med flera ledande svenska och internationella företag och du kommer vara en viktig del av vårt bolag. Vi värderar långsiktiga och öppna/ärliga relationer med våra anställda och våra kunder. I din roll som seniorkonsult så kommer du mycket nära din kund i det dagliga samarbetet. Detta innebär att de kommer att ha en stark tillit till dig och de kommer att utmana dig att tillhandahålla dem nya lösningar och att kontinuerligt leverera högkvalitativa resultat. Du kommer att få en hög grad av egenansvar i din roll och därmed en stor frihet. Rollen innebär att du kommer att få arbeta komplexa tekniska lösningar som kommer att utmana dig som ingenjör!

Att arbeta för Sigma Technology innebär att du kommer att få arbeta för ett framgångsrikt och lönsamt företag med en mycket positiv tillväxtkurva. Du kommer att vara en del av ett företag som alltid strävar efter framgång. Sigma Technology är ett företag med global närvaro och globala leveranser. En av Sigma Technologys fokuspunkter är att vara en lokal leverantör med global styrka. I ditt dagliga arbete innebär det att du även kan komma att ha kontakter med Sigmakollegor i andra länder.

Basic qualifications

Vi vill att du har minst 10 års erfarenhet av produktrelaterad mjukvaruutveckling. De områden som du har varit verksam inom får gärna vara inom fordon, försvar, telecom eller något annat high end-segment. De vi söker ska ha hög kompetens inom sitt område. Vi ser gärna att du kan axla rollen som systemarkitekt eller annan tung teknisk ledarroll om så behövs. Har du erfarenhet av att arbeta med molnlösningar så ser vi det som en mycket positiv erfarenhet.

Det vi gärna ser att du har kompetens inom är t. ex.

C
C++
C#
OSX
Linux
Windows
Google
iOS
JAVA
Scala
HMI
Eclipse (EMF, XText)
AUTOSAR
RTOS
CAN
LIN
SPICE

Additional skills

Du ska vara en utpräglad teamspelare. För att passa in i denna roll som bör du uppfattas i din omgivning som auktoritär inom ditt kompetensområde. Att inneha en seniorkonsultroll hos Sigma ställer stora krav på din leveransförmåga och din förmåga att förmedla din kompetens till omgivningen då du kommer att vara en teknisk ledare både internt och externt. I rollen som konsult kommer du att få byta uppdrag med jämna mellanrum vilket innebär att du måste gilla att den flexibilitet som det innebär.

We Offer

Sigma Technology är en del av Sigma Group och är en global leverantör av mjukvaruutveckling, produktinformation, inbyggda system, och offshore. Vi är experter med en passion för teknik och information, och är stolta över att leverera kvalitet och ständigt förbättra våra leveranser. Vår filosofi är “Local Drive – Global Strength”, därför har vi kontor över hela världen för att vara nära våra kunder. Sigma Group ägs av Danir AB och har cirka 3000 anställda och ett nätverk av partners i 11 länder. Sigma Technology blev rankad som 11 populäraste arbetsgivaren i Universums senaste undersökning.

Contact

Kontakta oss gärna om du är intresserad av tjänsten! Ring Risto Kesti på 0727-44 13 00 eller maila risto.kesti@sigmatechnology.se så får du veta mer.

Sigma söker teknikinformatörer till Stockholm

Stockholm - Sweden

Tycker Du om utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett klart och koncist sätt? Kan Du analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse? Har Du känsla för språkstil och informationsflöde? Vill Du vara en del av ett växande och globalt företag? För mer information, se http://sigmatechnology.se/product-information/

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/

Basic qualifications

– Teknisk bakgrund: MSc, BSc eller liknande inom elektronik, maskin eller mekatronik
– Minst 2 års erfarenhet av teknisk dokumentation
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
– Kännedom om XML, SGML och Content Management-system

Additional skills

Oavsett om Du kallar Dig teknisk skribent, teknikinformatör eller informationsingenjör, har Du ett genuint intresse för teknik och språk. Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper och Din vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Du är noggrann, problemlösande och resultatorienterad. Du är även initiativtagande och kommunikativ. Eftersom Du kommer att arbeta som konsult trivs Du också med att samarbeta med nya människor, gärna i en internationell arbetsmiljö.

We Offer

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/

Contact

För frågor och mer information, vänligen kontakta enhetschef Patrik Almström, patrik.almstrom@sigmatechnology.se

Teknikinformatörer inom telecom/datacom/IT

Göteborg - Sweden

Är du ingenjör med ett stort intresse för att skriva?
Vill du arbeta med att förenkla komplicerade tekniska produkter med hjälp av logisk, strukturerad och rätt information?
Lockas du av tanken att jobba med nya spännande tekniska produkter innan de når marknaden?
Vill du vara en del av en växande och global leverantör av produktinformation?
Då är du troligtvis också intresserad av att jobba som informationsingenjör hos Sigma Technology!

Basic qualifications

Nu söker vi dig som är ingenjör och tycker om informationsdesign, eller är informationsdesigner och tycker om teknik.
Du har ett gediget tekniskt intresse och stor teknisk förståelse.
Du har en utbildning i telecom, datacom eller IT på universitetsnivå eller besitter motsvarande kunskaper.
Du är mycket bra på att skriva på engelska.

Additional skills

Du gillar att ta till dig ny teknik.
Du tänker dig in i användarens situation och skriver enkla och tydliga instruktioner för den.
Du tycker om att prata med andra människor och skapar goda relationer med dem omkring dig.
Du är noggrann, planerar och arbetar strukturerat.
Du tycker om att ta egna initiativ, är flexibel och du ser lösningar istället för problem.
Du hittar svar på frågor och driver ditt arbete i rätt riktning.
Du levererar rätt kvalitet i rätt tid.

Arbetslivserfarenhet inom informationsdesign är meriterande men vi anställer även nyutexaminerade och rekryterar kontinuerligt.

We Offer

Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!
Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/.

Contact

Ansök i vår rekryteringsdatabas på http://profiler.sigmatechnology.se. Vi kontaktar dig om din profil matchar det vi söker.

För eventuella frågor, kontakta ken.olausson@sigmatechnology.se.

Embedded mjukvaruutvecklare

Jönköping - Sweden

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning. Självklart omfattas din anställning hos oss av friskvårdsbidrag, kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och stöttande chefer och kollegor.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan!

Basic qualifications

Du som brinner för mjukvaruutveckling med avancerade inbyggda system där miljön är i teknikens framkant kommer att trivas på Sigma Technology. Att arbeta agilt och planera och organisera ditt arbete är en självklarhet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har hög social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.

– Civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen
– Har relevant erfarenhet av programmering i C, C++, Embedded Linux, Rhapsody, m.m.
– Har du dessutom erfarenhet av Matlab/Simulink är det meriterande.

Additional skills

We Offer

Hos oss är din karriär och utvecklingen av din kompetens i fokus. Det är därför Sigma Technology var årets raket i Universums undersökning och hamnade bland topp 11 “Best Employer 2016”.

Contact

Risto Kesti, Deputy CE=, 0727-44 13 00

Sigma söker elektronikkonstruktörer till Jönköping!

Jönköping - Sweden

Sigma Technology Mid söker tjejer/killar som är intresserade av att utvecklas tillsammans med oss både individuellt och professionellt. Vår breda kundbas gör att du kan räkna med spännande utmaningar och vi arbetar aktivt med att erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag. Vi diskuterar gemensamt fram vilket av våra uppdrag som passar just Dig och din profil bäst.

Vi har ett stort behov av kompetenta elektronikkonstruktörer och söker nu dig som är intresserad av nya utmaningar inom området.

Basic qualifications

Du är utbildad inom relevant område och har minst 3 års erfarenhet av att jobba med följande:

– Digital och analog elektronikkonstruktion och simulering
– Hårdvarukonstruktion, inbyggda system
– Kretskortslayout
– Konstruktion för EMC och genomförande av kvalificerande provning.
– Prototyparbete

Övriga krav:
– Flytande svenska i tal och skrift
– B-körkort

Meriterande:
– RF designarbete/simulering
– Kraftelektronik
– Mät & styrelektronik
– Verifiering av konstruktion mot krav och standards som t.ex. CE, ETSI och FCC

Additional skills

Som person ser vi att du är praktiskt lagd med en vilja att själv arbeta praktiskt. Du är drivande och mån om att utveckla dina arbetsuppgifter så väl som dig själv och dina kollegor. Du är lyhörd för verksamhetens behov och tycker det är roligt att arbeta i en konsultroll.

We Offer

Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 3 år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, mjukvarudesign, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och telekomföretag.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher.

Sigma Technology Mid AB är ett bolag med fokus på Inbyggda system. Vår ambition är att leverera med högsta kvalité till våra kunder som finns i vår region. Vårt fokus är att erbjuda en modern arbetsplats där konsulten är i centrum!

Contact

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Risto Kesti
Deputy CEO, Sigma Technology Mid AB
0727-441300
risto.kesti@sigmatechnology.se

Sigma söker mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till Jönköping!

Jönköping - Sweden

Sigma Technology Mid söker tjejer/killar som är intresserade av att utvecklas tillsammans med oss både individuellt och professionellt. Vår breda kundbas gör att du kan räkna med spännande utmaningar och vi arbetar aktivt med att erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag. Vi diskuterar gemensamt fram vilket av våra uppdrag som passar just Dig och din profil bäst.

Vi har ett stort behov av duktiga mjukvaruutvecklare inom inbyggda system och söker nu dig som är intresserad av nya utmaningar inom området.

Basic qualifications

Du är utbildad inom relevant område och har minst 3 års erfarenhet av att jobba med följande:

– C/C++
– Rhapsody C
– MatLab/Simulink
– Linux/uClinux

Övriga krav:
– Flytande svenska i tal och skrift
– B-körkort

Meriterande:
– Flexray
– ISO26262
– Autosar
– Bildbehandling, HDR – Bluetooth
– DSP: BlackFin, Kalimba DSP eller ARM
– MatLab/Simulink

Additional skills

Som person ser vi att du är tekniskt intresserad och gillar att arbeta med hela kedjan inom utveckling. Du är drivande och mån om att utveckla dina arbetsuppgifter så väl som dig själv och dina kollegor. Du är lyhörd för verksamhetens behov och tycker det är roligt att arbeta i en konsultroll.

We Offer

Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 3 år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, mjukvarudesign, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och telecomföretag.

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher.

Sigma Technology Mid AB är ett bolag med fokus på Inbyggda system och Digitalisering. Vår ambition är att alltid leverera med högsta kvalité till våra kunder. Vi erbjuder en modern arbetsplats med Individen är i centrum!

Contact

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Risto Kesti
Deputy CEO, Sigma Technology Mid
0727-441300
risto.kesti@sigmatechnology.se

Technical Editor / Information Engineer – Open Request (All Locations in Sweden)

Sweden - Linköping - Malmö - Lund - Karlstad - Stockholm - Sundsvall - Göteborg - Karlskrona - Södertälje

Are you interested in improving the usability and comprehensibility of technical information?
Does working in the challenging area between enforcing style guidelines, ensuring technical accuracy, and delivering what end users want to read in technical information sound interesting?
Are you detail-oriented?

If you are passionate about using your editorial skills and sound judgement to solve technical information problems, then we are looking for you!

Basic qualifications

• Technical background: MSc, BSc, or similar
• Excellent English skills, both written and spoken (native English speaker preferred)
• Work experience in information development, editing, or instructional design

Additional skills

• Ability to multi-task and solve problems independently
• Proven track record of developing and editing technical information
• Analytical, thorough, communicative, and result-oriented
• University degree in Technical Communications, English, Computer Science, Telecommunications, Engineering, or similar
• Work experience in the Telecommunications sector

We Offer

Challenging work within diverse global teams working on the cutting edge of technology.

Contact

Input your competence and experience details at http://profiler.sigmatechnology.se and we will contact you if your profile matches our requirements.
For more information, contact Johan Thornadtsson, johan.thornadtsson@sigmatechnology.se

Technical Writer for Telecom Products

Beijing - China

We are looking for a technical writer in China. As a technical writer you will develop and deliver information for our customers. You will work with our customers’ research and development departments during all phases of their product development. The work consists of analyzing the needs of our customers and developing new information solutions as well as producing customer product information for systems and products.

Basic qualifications

• Technical background: MSc, BSc, or similar
• Excellent English and Chinese skills, both written and spoken
• Work experience in technical writing or technical information area

Additional skills

• Good ability in multi-tasking and independent problem solving
• Analytical, thorough, communicative, and result-oriented
• University degree in computer science, electrical engineering, technical information and documentation, or similar
• Knowledge of Microsoft PowerPoint and Microsoft Word
• Knowledge of Abortext, Framemaker, XML, DITA, and DTD
• Knowledge of HTML and XML
• Knowledge of Illustrator, Photoshop, Visio, or other graphics tools
• Knowledge of information design theory
• Work experience in the telecom, mechanical, or electronics sector
• Work experience within an international company

We Offer

Full-time positions.

Contact

Input your competence and experience details at http://profiler.sigmatechnology.se and we will contact you if your profile matches our needs.

For more information, contact Nate Zhang, nate.zhang@sigmatechnology.se