UX designer/interaktionsdesigner

  • STOCKHOLM - Sweden
  • Information Design

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Är du en UX designer/interaktionsdesigner som gillar nya utmaningar? Då är du kanske den vi söker till vårt Stockholmskontor.

Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet och ett krav. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen. För ytterligare information se, http://sigmatechnology.se/career.

Basic qualifications

Vi söker dig med minst ett års erfarenhet inom UX design eller interaktionsdesign och brinner för UX området.
• Har en passion för UX, interaktionsdesign.
• Har utbildning inom interaktionsdesign, människa-dator-interaktion eller något likvärdigt.
• Har erfarenhet av att jobba med research, koncept, interaktionsdesign, prototyping och användbarhetstester.
• Kunskap om systemarkitektur och hur det påverkar användarupplevelsen för kunder och slutanvändare.
• Har minst ett års erfarenhet av att arbeta med interaktionsdesign och användbarhet från flera större och mindre projekt.
• Har erfarenhet av att arbeta med människors behov och att göra användarstudier med hjälp av olika insamlingsmetoder, driva konceptutveckling,
analysera resultat och föreslå lösningar.

Additional skills

Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning.

För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera din kompetens.

We Offer

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag

Contact

För frågor och mer information, vänligen kontakta enhetschef Patrik Almström, patrik.almstrom@sigmatechnology.se

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media