Testare / Test engineer - Embedded systems

  • GöTEBORG - Sweden
  • Testing & Quality Assurance

Vi utökar vårt erfarna testteam inom inbyggda system och söker dig som vill bidra med ditt ingenjörskunnande och vara med och göra morgondagen bättre för oss, våra kunder och vår omvärld. Sigma Technology i Göteborg är en stark och erfaren aktör som bland annat levererar spetskompetens inom ett flertal aktuella områden inom fordonsbranschen, bl.a. inom Active Safety, Autonomous Drive och On-Board Telematics. Som testare och testledare av elektronik och mjukvara kommer du att kvalitetssäkra kod, program och system och utveckla teststrategier, testsystem och testmiljöer. Du kommer att arbeta i teknikens framkant och genom tekniskt avancerade uppdrag utmanas du till såväl personlig som professionell utveckling.

Basic qualifications

Minst 3 års yrkeserfarenhet av automatiserade tester inom inbyggda system
Akademisk examen inom elektronik, data eller motsvarande
Goda kunskaper i svenska och engelska
Körkort B
Meriterande kunskaper; erfarenhet av testfallsutveckling, testverktyg (labview, matlab), testprocesser (python, scrum, ISTQB), mjukvaruutveckling (C, C++, python), erfarenhet från fordonsbranschen.

Additional skills

Vi är ett gäng drivkraftiga konsulter som förenas av ett genuint teknikintresse och möjligheten att få jobba med framtida innovationer. Vi drivs av möjligheten att kunna påverka och att utmana oss själva hos olika teknikledande bolag. Vi är konsulter med tävlingsinstinkt, ambition och viljan att vara bäst på det vi gör.

Vi erbjuder
På Sigma har vi roligt tillsammans! Vi satsar på våra anställda och strävar alltid efter att skapa gemenskap och arbetsglädje för våra konsulter genom spännande och inspirerande aktiviteter. Vi fokuserar på långsiktig framgång och vår drivkraft är konsultens utveckling. Att arbeta som konsult innebär att du har stora möjligheter till variation, kontinuerlig utveckling och ett brett nätverk inom Sigma såväl som hos kund.

We Offer

Om Sigma Technology Development
I över 20 år har vi arbetat med elektronik och mjukvara inom inbyggda system i några av världens mest utmanande produkter. Tillsammans med ledande företag inom fordons-, telekom- och försvarsindustrin arbetar vi i teknikens framkant och bidrar till dagens och morgondagens innovationer. Vi har fördelen att ingå i en större global företagsgrupp, Sigma, samtidigt som vi värnar om vår entreprenörsanda, transparens och medarbetarfokus som genomsyrar bolaget. 2016 röstades vi fram till Sveriges 11:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums årliga undersökning!

Contact

För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt sätt specificera din kompetens.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi eventuella frågor, vänligen kontakta
Sara Elliot
Rekryteringsansvarig
+46 706 946 126
sara.elliot@sigmatechnology.se

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media