Test and Verification Engineer

  • GöTEBORG - Sweden
  • Testing & Quality Assurance

Brinner du för testutveckling med avancerade inbyggda system i en testmiljö som är i teknikens framkant? Just nu utökar vi vårt erfarna test- och verifieringsteam och kan erbjuda flera intressanta och utvecklande uppdrag, bland annat inom områdena active safety, telematics och powertrain. Tillsammans definierar och hittar vi uppdraget som gör att klivet mot nya utmaningar känns helt rätt.

Basic qualifications

Arbetslivserfarenhet av test och verifiering inom inbyggda system
Erfarenhet av Matlab/Simulink, Python, C/C++
Akademisk examen inom elektronik, data eller motsvarande
Goda kunskaper i svenska och engelska
Körkort B
Meriterande kunskaper; CANalyzer, CANoe, Inca, fordons- och/eller telekomerfarenhet

Du motiveras av att arbeta i ett tryggt och högpresterande konsultbolag med viljan att utvecklas och göra sitt allra bästa, samtidigt som man har roligt tillsammans. Du har ett stort teknikintresse och lockas av möjligheten att kunna påverka och utmana dig själv hos olika teknikledande bolag. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i din kontinuerliga utveckling.

Additional skills

We Offer

I över 20 år har vi arbetat med elektronik och mjukvara inom inbyggda system i några av världens mest utmanande produkter. Tillsammans med ledande företag inom fordons-, telekom- och försvarsindustrin arbetar vi i teknikens framkant och bidrar till dagens och morgondagens innovationer. Vi har fördelen att ingå i en större global företagsgrupp, Sigma, samtidigt som vi värnar om vår egen medvetet valda kultur där transparens, mod och entreprenörsanda utgör viktiga hörnstenar. Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget flera år i rad i Universums årliga undersökning – en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Contact

Välkommen att höra av dig till sara.elliot@sigmatechnology.se eller 0706-946126.

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media