Morgondagens ingenjörer med passion för teknik och problemlösning i Mälardalen

  • ESKILSTUNA - Sweden
  • Embedded Development

Hej, vi är Sigma Technology Consulting, en del av Sigma Technology. Vi gör morgondagen bättre genom utveckling av intelligenta produkter inom inbyggda system och mjukvara i nära samarbete med våra kunder.
Vi har på kort tid växt till 40 personer i Stockholm och fortsätter nu vår satsning i Mälardalen och söker efter nya medarbetare i Eskilstuna, Södertälje och Västerås med utgångspunkt från Eskilstuna.
Vi arbetar nära produkterna och i nära samarbete med våra kunder inom forskning och utveckling. Vi leder och utvecklar våra kunder med hjälp av djup kompetens och stor passion för teknik och problemlösning.
Vill du vara med och göra morgondagen bättre för oss, våra kunder och världen omkring oss? Vi berättar hur vi gör det när vi ses. Välkommen till vårt team!

Hur blir jag en del av ert team?

Genom att mötas lär vi känna varandra. Vi får en chans att berätta vad vi står för och vilka förväntningar vi har på dig. För oss är konsulten viktigast! Därför är det viktigt att vi har en samsyn. Har du viljan att utvecklas kommer du att få möjligheten. Lyckas vi med det utvecklas också våra kunder och vårt företag. Tillsammans!

Det låter som en utmaning. Men vad söker ni i mig?

Vi söker ingenjörer! Vi söker dig som ser en lösning i varje problem. Du använder ditt ingenjörskunnande för att skapa innovativa lösningar som ökar våra kunders konkurrenskraft.
Vi arbetar inom de deal som av R&D som innebär inbyggda system. Allt ifrån mjukvaruutveckling, test, systemering, mm.
Vi ser gärna att:
• Du är civilingenjör eller högskoleingenjör inom mekatronik, elektroteknik, data eller teknisk fysik.
• Du har ett par års erfarenhet av systemutveckling – eller har arbetat under dina studier
• Du har ett utpräglat logiskt och analytiskt tänkande
• Du har en passion för teknik och problemlösning

Vad får jag arbeta med hos er?

Vi arbetar med den senaste tekniken på uppdrag av globala ingenjörsföretag i Mälardalen med avancerad problemlösning inom inbyggda system och mjukvaruutveckling. Vi är en viktig del av våra kunders forskning och utveckling där vi skapar innovativa lösningar för framtiden men du har alltid hela teamet i Sigma bakom dig, som med stor passion stöttar dig i din utveckling.

Hur ansöker jag?

Skicka ett mail med CV eller länk till LinkedIn profil till myfuture-east@sigmatechnology.se så hör vi av oss för att boka ett första möte.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Per Westin, per.westin@sigmatechnology.se , mobilnummer 070-966 38 86 eller Mathias Keding, mathias.keding@sigmatechnology.se, mobilnummer 076-760 55 05.

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media