Mjukvaruutvecklare inbyggda system

  • GöTEBORG - Sweden
  • Embedded Development

Vi befinner oss i en dynamisk och expansiv fas och just nu är möjligheterna många för erfarna mjukvaruutvecklare som tycker det är roligt att arbeta hårdvarunära med fokus på inbyggda system. Du kommer att arbeta i teknikens framkant i en multikulturell miljö och genom tekniskt avancerade uppdrag hos våra kunder utmanas du till såväl personlig som professionell utveckling.

Basic qualifications

Arbetserfarenhet av utveckling av inbyggd mjukvara
Goda kunskaper i C/C++, Matlab/Simulink och Scrum
Akademisk examen inom mekatronik, elektroteknik, teknisk fysik eller motsvarande
Goda kunskaper i svenska och engelska
Körkort B

Du motiveras av att arbeta i ett tryggt och högpresterande konsultbolag med viljan att utvecklas och göra sitt allra bästa, samtidigt som man har roligt tillsammans. Du har ett stort teknikintresse och lockas av möjligheten att kunna påverka och utmana dig själv hos olika teknikledande bolag.

Additional skills

We Offer

I över 20 år har vi arbetat med elektronik och mjukvara inom inbyggda system i några av världens mest utmanande produkter. Tillsammans med ledande företag inom fordons-, telekom- och försvarsindustrin arbetar vi i teknikens framkant och bidrar till dagens och morgondagens innovationer. Vi har fördelen att ingå i en större global företagsgrupp, Sigma, samtidigt som vi värnar om vår egen medvetet valda kultur där transparens, mod och entreprenörsanda utgör viktiga hörnstenar. Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget flera år i rad i Universums årliga undersökning – en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Contact

Välkommen att höra av dig till sara.elliot@sigmatechnology.se eller 0706-946126.

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media