Konsultchef

  • LINKöPING - Sweden
  • Software Design

Sigma Technology MID AB har sedan starten december 2015 haft stor framgång och med 35 anställda i regionen så är det nu dags för nästa steg i vår utveckling. Vi har idag en etablerad och stabil verksamhet i Linköping men behöver tillsätta ytterligare en enhetschef med fokus på den lokala marknaden.

I rollen som konsultchef kommer du arbeta med fokus på att främst leverera kompetens och skapa värde för våra kunder. Du får ansvaret över att skapa, vårda och utveckla kundrelationer i för oss viktiga branscher. I dina arbetsuppgifter ingår också personalansvar för våra anställda vilket ställer krav på dina ledaregenskaper. Vi arbetar både i projektform och på plats hos våra kunder, vilket ställer krav på erfarenhet av såväl projektleverans och kompetens tillsättning.
Ditt arbete sker i team med kollegor som hjälper och stöttar dig i ditt arbete för att du skall agera där du är som bäst, dvs ute hos våra kunder och anställda. Du kommer rapportera direkt till VD och naturligtvis vara en del av bolagets ledningsgrupp.

Basic qualifications

Vi söker nu dig som är affärsinriktad och lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgången sker. Du har gärna erfarenhet från liknande roll, tror på dig själv som relationsbyggare och har ett genuint intresse av att driva och genomföra affärer. Du är van vid att röra dig bland beslutsfattare inom större företag och organisationer men har möjlighet att även hantera mindre företags behov.

Additional skills

Vi vill att du har ett utpräglat affärssinne, är resultatorienterad samt har ett starkt engagemang i det du företar dig. En förutsättning för att lyckas är även att du är handlingskraftig, kan planera din tid på ett effektivt sätt. Meriterande är att du har någon form av eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av personalansvar. Teknisk bakgrund och erfarenhet inom IT och/eller inbyggda system är också meriterande. Du har ett stort lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare.
Eftersom vi befinner oss i en expansiv fas förutsätter rollen flexibilitet, mobilitet samt affärsmässighet.

We Offer

Vi kan erbjuda en nyckelroll i ett expansivt bolag som ständigt utvecklas. Som konsultchef får du driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare inom den digitaliserade världen.

Contact

MIKAEL KARLSSON
CEO
Sigma Technology MID AB
Teknikringen 10
SE-583 30 Linköping
Mobile: +46 703 99 79 00
E-mail: mikael.karlsson@sigmatechnology.se

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media