Junior software developer Karlskrona

  • KARLSKRONA - Sweden
  • Software Design

Vi har behov av juniora mjukvaruutvecklare inom javaprogramering med goda programmeringskunskaper i Java och javascript och en god förståelse för mjukvaran. Nu söker vi dig som vill bidra med ditt driv och engagemang till vår verksamhet. Du kommer att arbeta i teknikens framkant och genom tekniskt avancerade uppdrag utmanas du till såväl personlig som professionell utveckling.

Basic qualifications

Akademisk examen inom mjukvaruutveckling eller spelprogramering alternativt likvärdig YH-utbildning.
Goda kunskaper i Java och/eller Javascript
Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande kunskaper: Gira, Git och Agilt arbetssätt

Additional skills

Vi är ett gäng drivkraftiga konsulter som förenas av ett genuint teknikintresse och möjligheten att få jobba med framtida innovationer. Vi drivs av möjligheten att kunna påverka och att utmana oss själva hos olika teknikledande bolag. Vi är konsulter med tävlingsinstinkt, ambition och viljan att vara bäst på det vi gör.

We Offer

På Sigma har vi roligt tillsammans! Vi satsar på våra anställda och strävar alltid efter att skapa gemenskap och arbetsglädje för våra konsulter genom spännande och inspirerande aktiviteter. Vi fokuserar på långsiktig framgång och vår drivkraft är konsultens utveckling. Att arbeta som konsult innebär att du har stora möjligheter till variation, kontinuerlig utveckling och ett brett nätverk inom Sigma såväl som hos kund.

I över 20 år har vi arbetat med elektronik och mjukvara inom inbyggda system i några av världens mest utmanande produkter. Tillsammans med ledande företag inom fordons-, telekom- och försvarsindustrin arbetar vi i teknikens framkant och bidrar till dagens och morgondagens innovationer. Vi har fördelen att ingå i en större global företagsgrupp, Sigma, samtidigt som vi värnar om vår entreprenörsanda, transparens och medarbetarfokus som genomsyrar bolaget. 2016 röstades vi fram till Sveriges 11:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums årliga undersökning!

Contact

För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt sätt specificera din kompetens.
Varmt välkommen med din ansökan!

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media