JAVA utvecklare

  • STOCKHOLM - Sweden
  • Software Design

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Är du en Java utvecklare som gillar nya utmaningar? Då är du kanske den vi söker till vårt Stockholmskontor.

Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet och ett krav. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Basic qualifications

• Civilingenjörsexamen, systemvetarexamen eller annan relevant utbildning.
• Minst 1 års relevant erfarenhet. Vi söker efter både juniora (+1 år) och seniora (5 – 7 år) gruppmedlemmarna
• Programmering och arkitektur med Java.
• MVC frameworks, Struts, Spring, Hibernate
• Agil utvecklingsmetodik
• Vana av testdriven utveckling
• Kunskap inom relationsdatabaser och PL/SQL, SQL
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal som skrift
• Tidigare erfarenhet som konsult är meriterande.

Additional skills

Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.
För att på bästa sätt matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera din kompetens.

Våra medarbetare har gett oss det finaste betyget, en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig en spännande resa med en trygg och utvecklande anställning.

We Offer

Sigma Technology har ett härligt team som brinner för utveckling och har endast två prioriteringar – våra anställda och våra kunder. Vi tror på kraften i förändring, är nyfikna på att lära oss nya saker och utmanar oss själva och våra kunder att alltid bli bättre. Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika teknikbolagen. Vid din sida har du Sigma Technology som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Contact

Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Ansökan skickas till; patrik.almstrom@sigmatechnology.se

För frågor och mer information, vänligen kontakta Patrik Almström, 0761-01 68 80.

Vi ser fram emot din ansökan!

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media