Ingenjörer med passion för teknik och problemlösning

  • STOCKHOLM - Sweden
  • Embedded Development

Hej, vi är Sigma Technology Consulting, en del av Sigma Technology Group. Vi gör morgondagen bättre med hjälp av djup kompetens och stor passion för teknik och problemlösning inom inbyggda system och mjukvaruutveckling. Det gör vi i nära samarbete med våra kunder inom forskning och utveckling.
Vi har sedan starten 2014 vuxit till över 35 utvecklare. Nu söker vi dig som vill vara med och göra morgondagen bättre för oss, våra kunder och världen omkring oss? Vi ger dig förmåga att utvecklas! Vi berättar hur vi gör det när vi ses. Välkommen till vårt team!

Basic qualifications

Hur blir jag en del av ert team?
Genom att mötas lär vi känna varandra. Detta gör vi genom en rekryteringsprocess med flera möten och ett teknikprov som sätter ditt ingenjörskunnande på prov. Under tiden får vi en chans att berätta vad vi står för och vilka förväntningar vi har på dig och du på oss.
För oss är konsulten viktigast! Därför är det viktigt att vi har en samsyn. Har du viljan att utvecklas kommer du att få möjligheten. Lyckas vi med det utvecklas också våra kunder och vårt företag. Tillsammans!

Additional skills

Vi söker ingenjörer som vill utvecklas! Vi söker dig som ser en lösning i varje problem. Du använder ditt ingenjörskunnande för att skapa innovativa lösningar som ökar vår och våra kunders konkurrenskraft.
• Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller datavetare inom mekatronik, elektroteknik, data eller teknisk fysik.
• Du har ett par års erfarenhet av systemutveckling – eller har arbetat under dina studier
• Du har ett utpräglat logiskt och analytiskt tänkande
• Du har en passion för teknik och problemlösning
• Du vill ha roligt på jobbet
• Vi ser gärna att du pratat svenska men det räcker med engelska om du har en vilja att lära dig
Vi använder programmering som verktyg för att skapa hållbara lösningar på komplicerade problem. De flesta av oss behärskar ett eller ett par programmeringsspråk, exempelvis C, C++, C#, Java eller Python.

We Offer

Vad får jag arbeta med hos er?
Vi erbjuder dig en möjlighet till brant utvecklingskurva i tekniskt utmanande och avancerade uppdrag. Det upp till dig hur brant kurvan blir men du har alltid hela teamet bakom dig som med stor passion stöttar dig i din utveckling.

Contact

Hur ansöker jag?
Skicka ett mail med CV eller länk till LinkedIn profil till myfuture-east@sigmatechnology.se
Om du har funderingar är du välkommen att kontakta Daniel Thysell, daniel.thysell@sigmatechnology.se, 070-354 49 63 eller Mathias Keding, mathias.keding@sigmatechnology.se, 070-760 55 05.

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media