Är du en driven mjukvaruutvecklare eller testare?

  • GöTEBORG - Sweden
  • Embedded Development

Brinner du för teknik och har ett stort intresse av mjukvaruutveckling? Vill du vara en del av ett företag som strävar efter att få medarbetare att må och prestera bättre, ett företag som skapar förutsättningar för motivation och engagemang, ett företag där du som person verkligen är en viktig pusselbit? Om detta stämmer in på dig så tror jag att vi kan vara det som du letar efter.

Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Vi röstades fram av våra medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 2016. Bland våra kunder finns till exempel några av världens största fordonstillverkare och världens största tillverkare av utrustning för nätverk för mobil kommunikation.

Basic qualifications

Vi söker nu dig som är sugen på att ta ett nytt steg i karriären och vara med och utveckla framtidens elektronik och mjukvara. Det viktiga är inte hur många års erfarenhet du har utan det viktiga är att du har ett gediget intresse för tekniken och en stark drivkraft att vilja utveckla dig.

Additional skills

De flesta av våra anställda har en utbildningsbakgrund som civil- eller högskoleingenjör inom elektroteknik, datateknik eller mekatronik. Kunskapskrav varierar beroende på roll och kund men har du erfarenhet av något av följande så är det meriterande: C, C++, MATLAB/Simulink, CANalyzer/CANoe, CAN, LIN, MOST, Flexray, Ethernet, TCP/IP och Autosar.

We Offer

Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas möjligheter till intressanta uppdrag hos tekniskt ledande kunder inom olika branscher. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång och arbetar aktivt med att skapa en utvecklande och trivsam arbetsmiljö genom ett personligt ledarskap.

Contact

Ansök här på hemsidan eller mejla mig en länk till din LinkedIn-sida eller ditt personliga CV. Reine.Dunhall@sigmatechnology.se
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta mig, Reine Dunhäll, reine.dunhall@sigmatechnology.se

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media