Account Manager inom systemutveckling

  • STOCKHOLM - Sweden
  • Embedded Development

Är du en självständig och drivande ingenjör som älskar att göra affärer och längtar efter att göra skillnad för dina kunder? Är du intresserad av att vara med på Sigma Technology’s fortsätta framgångsresa?

Då är detta en spännande tjänst för dig!

Din roll

Som Account Manager brinner du för att utveckla relationer, med både nya kunder men även befintliga. Du känner dig trygg i din roll som säljare och trivs bäst ute hos kunderna där du ansvarar för komplex tjänsteförsäljning inom affärsområdet systemutveckling med fokus på R&D.

Du stimuleras av att utveckla våra affärer och erbjudanden inom systemutveckling mot utvalda kunder i Stockholmsregionen. Du ingår i affärsområdets regionala ledningsgrupp och har stora möjligheter att utveckla våra kunder, arbetssätt och erbjudanden med stöd av dina kompententa och engagerade kollegor. Du kommer bli en av team-medlemmarna i ett härligt gäng på 35 personer som brinner för teknik och har kul på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på kontoret på Södermalm i Stockholm.

Din bakgrund

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha relevant akademisk utbildning. Du har en bred förståelse för sw och inbyggda system, men framför allt har du ett brett tekniskt intresse och är nyfiken på nya tekniker.

Vi ser med fördel att du har erfarenhet av att arbeta på ett företags produktutvecklingsavdelning som anställd eller som konsult. Du har även erfarenhet av teknisk försäljning, gärna tjänsteförsäljning eller som drivande projektledare.

Du bör även:
Ha erfarenhet av att utveckla kundrelationer
Vara Lyhörd, kommunikativ och strukturerad, och vara en ”people person”
Inneha B-körkort
Behärska svenska och engelska i tal och skrift

Ansökan och kontaktperson

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. För mer information ring Jessica Dinkel, 0709–644622. Maila ansökan, skriv ”Sigma Technology” i ämnesraden, till apply@dinkelfriends.com senast 2017-03-12

Om Sigma Technology Consulting

Sigma Technology Consulting är en del av Sigma Technology Group. Vi gör morgondagen bättre med hjälp av djup kompetens och stor passion för teknik och problemlösning inom inbyggda system och mjukvaruutveckling. Det gör vi i nära samarbete med våra kunder inom forskning och utveckling.

Vi har sedan starten 2014 vuxit till över 35 utvecklare. Nu söker vi dig som vill vara med och göra morgondagen bättre för oss, våra kunder och världen omkring oss. Vi ger dig förmåga att utvecklas! ”We make Technology usable!

Vilka är vi?

INFORM ME ABOUT SIMILAR JOBS

Does it sound interesting, but you are not ready to apply now? Become our friend and stay tuned for similar offers

Newsletter
Connect

Follow us in social media